Nazaj na seznam zadetkov

RAČUNOVODSKI SERVIS MATEJA JODL S.P.

kalkulator
Oglarska pot 16, 2344 Lovrenc na Pohorju
Prikaži številko
Pokličite nas in preverite

Dober računovodski servis Štajerska, RAČUNOVODSKI SERVIS MATEJA JODL S.P.

Če hočete vodenje računovodskih storitev zaupati izkušenemu, zanesljivemu servisu po ugodni ceni, prepustite vodenju poslovnih knjig podjetju MATEJA JODL S.P., ki se nahaja na Štajerskem.

Sodelujemo z naslednjimi oblikami

  • S.P.

  • D.O.O.

  • društva

  • zavodi 

Vsem, ki iščete dober računovodski servis na Štajerskem lahko zagotovimo odlično podporo pri poslovanju. 

Smo ugodno računovodstvo na Štajerskem, ki vam s prihrankom kakovostno opravi vse računovodske storitve 

Naša ponudba storitev je celovita. Z usposobljeno, izkušeno in predano ekipo izvajamo dela s področja računovodstva, knjigovodstva, kadrovskega in davčnega svetovanja. Naše storitve so glede na kakovost cenovno zelo ugodne. 

Zadovoljni odjemalci naših storitev nas priporočajo zaradi ažurnosti, natančnosti, strokovnosti. Vedno smo usmerjeni v izboljšave vašega in našega poslovanja, zato se tudi stalno izpopolnjujemo. Skrbimo za izobraževanje zaposlenih kakor redno spremljanje vseh pomembnih področij za poslovanje, optimizacijo davkov ipd. 

Optimalno poslujte in si zagotovite odlično računovodsko svetovanje na Štajerskem

Namen našega sodelovanja je, da vam pomagamo uspešno poslovati. Zato poleg računovodskih storitev nudimo različne oblike svetovanj. Med drugim izvajamo svetovanje glede poslovanja, svetujemo pri ustanovitvi, pripojitvi in preoblikovanju vašega podjetja ter pri pogodbah v zvezi z vašim kadrom.

Strokovno odgovorimo na vaša vprašanja in za vas v okviru zakonskih določil poiščemo rešitve, ki so najboljše za vas oz. vaše podjetje.  

Ne glede na to, ali dober računovodski servis na Štajerskem iščete kot novo podjetje, ali pa menjate računovodjo, pri nas ste dobrodošli in boste deležni individualne obravnave, prijaznega, osebnega pristopa ter fleksibilnega sodelovanja. 

Veselimo se sodelovanja z vami.