Nazaj na seznam zadetkov

Zagotovite si dober računovodski servis v podjetju Vlamat v Žalcu

Nudimo vam poslovne storitve, med njimi dober računovodski servis, s pomočjo katerega vodite računovodstvo svojega podjetja kakovostno in ugodno. Žalec je kraj, kjer smo locirani, seveda pa vaša lokacija za naše sodelovanje ni pomembna.

Kot dober računovodski servis smo se uveljavili, ker imamo sodoben pristop k delu. Uporabljamo vse potrebne komunikacijske tehnologije, strojno in programsko opremo, da za vas vodimo vaše poslovne knjige, brez da bi vam s tem delali pretirane stroške dostave, prevoza ipd.

Zagotovite si skrbnega poslovnega partnerja, ki mu lahko zaupate. Imamo dolgoletne izkušnje na področju računovodenja in smo vam stalno na voljo za strokovno svetovanje.

Kako vam pomagamo oziroma dokažemo, da smo dober računovodski servis?

Naša ponudba storitev je celovita in vas podpira pri uspešnem poslovanju.

Ponujamo računovodske storitve, davčno svetovanje, kadrovske storitve in izdelavo različnih poslovnih načrtov ter poročil. Na voljo smo vam, če urejate postopek statusnih sprememb, prav tako zagotavljamo informacijsko podporo. Kot smo že rekli, sodobno poslujemo in pri temu pomagamo tudi vam.

Več kot 20 let delovnih izkušenj in pridobivanja računovodskih znanj.

Vemo, da izkušnje štejejo, in imamo jih. Vsi naši zaposleni se z dejavnostjo računovodstva dolgoletno ukvarjajo. Redno vlagamo v izobraževanja in usposabljanja, tako da se lahko samozavestno lotimo vsakršnih izzivov, ki jih postavite pred nas. Iščemo učinkovite rešitve za vas oziroma vaše podjetje, ki so skladne z zakonodajo.

Če začenjate s poslovanjem in še iščete računovodski servis, ki bi mu zaupali, smo vam na voljo za sodelovanje. Prav tako nas kontaktirajte za ponudbo, v kolikor menjate računovodski servis in si želite dobro rešitev. V Žalcu jo imamo za vas!