Nazaj na seznam zadetkov

Dober steklar Koper, Mustić Sandi s.p.

Smo podjetje Steklo Koper, Mustić Sandi s.p. Smo TOP PONUDNIK na področju steklarstva. Celotna obala nam zaupa izdelavo stekla in steklenih izdelkov. S steklom lahko okrasite svoje domove in jih vključite v posamezne elemente svojega doma ali poslovnega prostora.

Steklo se na veliko uporablja pri novogradnjah, saj daje objektu moderen videz. Steklarska industrija se z leti nadgrajuje. Tudi v našem podjetju skrbimo, da je naše znanje v koraku s časom.

Na dobrega steklarja se lahko vedno zanesete

S steklom se ukvarjamo že veliko časa. Na področju Kopra in obale se ukvarjamo:

  • z butičnim steklarstvom,

  • z zasteklitvami,

  • z izdelavo tuš kabin,

  • z izdelavo steklenih kuhinjskih oblog, ograj in nadstreškov.

Steklo je čudovit material, ki se ga lahko poljubno oblikujemo. Za delo s steklom se potrebuje veliko znanja. Znanje oblikovanja in izdelovanja steklenih izdelkov smo si pridobili s številnimi projekti.

Steklene elemente lahko uporabite v vsakem kotičku vašega doma. Dopolnite lahko vašo kuhinjo, balkone, kopalnice ali stopnišča.

Dela znotraj našega podjetja opravljamo po naročilu. Vi nam podajte povpraševanje in mi vam bomo izdelali vaše izdelke.

V Steklarstvu Koper vam nudimo dobro storitev

Stranke iz Kopra in celotne obale nam zaupajo. Številni se k nam vračajo, ker zaupajo našim storitvam. Pri našem delu uporabljamo le najboljše materiale za izdelavo naših izdelkov.

Za naše kupce vedno pripravimo top ponudbo. Zadovoljstvo naših strank je za nas na prvem mestu, zato se vedno potrudimo, da izpolnimo vaše želje in vam naredimo steklene izdelke, ki vam bodo dolgo služili.

Za vsa naročila ali vprašanja smo vam na voljo po telefonu ali elektronski pošti. Vabljeni, da nas obiščete v naši steklarni v Kopru.