Nazaj na seznam zadetkov

Dober vodovodar Maribor, ENERGIE INSTAL

Vodovodarja potrebujemo, kadar nam puščajo cevi ali pa voda sploh ne teče, ker se je zamašil odtok. Vodo potrebujemo za pranje, tuširanje, kuhanje in za pitje. Kadar je motena oskrba z vodo, je to lahko za vsakega posameznika zelo stresno. Zato je dobro, da imate na dosegu roke dobrega vodovodarja, ki vam lahko reši vsak izziv.

Pri podjetju ENEGIE INSTAL iz Maribora smo dober vodovodar, ki bo poskrbel za vaše vodovodne inštalacije

Na voljo smo vam, če prenavljate ali gradite novo hišo. Vašo stavbo bomo pravilno priklopili na vodovodno omrežje in kanalizacijo.

Če je vaša hiša starejša, je smiselno povprašati vodovodarja o menjavi cevi. V preteklosti so bile vodovodne cevi narejene iz svinca, danes se pa uporablja plastika. Pri plastičnih ceveh se ne pojavlja korozija in vodni kamen.

Kot dobri vodovodarji izvajamo:

  • vodovodne inštalacije na napeljavah in napravah v stanovanjskih in poslovnih stavbah,

  • prenovo vodovodnih napeljav,

  • montažo sanitarne opreme,

  • inštalacijo hišne kanalizacije ...

Pri delu smo profesionalni in se prilagajamo željam naših strank, ker je vaše zadovoljstvo za nas na prvem mestu.

Ko nas kontaktirate, se z vami posvetujemo o samemu poteku del in skupaj sestavimo načrt. Zavedamo se, kako pomembni so časovni roki, zato se jih tudi držimo.

Naše dobre storitve boste našli v Mariboru. Na voljo smo vsem strankam iz širšega območja Maribora.

Za vas nudimo tudi druge oblike strojnih inštalacij

Brez strojnih inštalacij nobena hiša ne bi imela preskrbe z vodo, ogrevanje, hladilnega sistema in prezračevalnega sistema.

Ker so to kompleksni sistemi, za katere želimo, da bi pravilno delovali, se je treba obrniti na strokovnjaka.

Pri podjetju ENERGIE INSTAL imamo bogate izkušnje na področju stojnih inštalacij. Vgradili smo jih v številne objekte, tako domove kot poslovne stavbe.

Poleg vodovodnih vam nudimo tudi:

  • inštalacije ogrevanja,

  • montažo toplotnih črpalk,

  • Plinske inštalacije.

Kot dober vodovodar in strojni inštalater iz Maribora, smo tukaj za vas. Za vsa vprašanja smo vam seveda na voljo. Če potrebujete kakršenkoli nasvet ali bi radi koristili našo dobro storitev, nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite po telefonu. Dosegljivi smo tudi preko elektronske pošte.