Nazaj na seznam zadetkov

Na pravem naslovu ste, če iščete dobro domačo gostilno na Goriškem

Pridite v dobro domačo gostilno Branik na naslov Branik 79A, ki jo uspešno vodimo v podjetju PATRICIJA FURLAN S.P. in uživajte v izvrstni ponudbi.

Privoščite si kosilo, večerjo, malico in se prepričajte sami, da iz domačih sestavin in po domačih receptih pripravljamo jedi, ki si jih boste zaželeli vedno znova. 

Pri nas vas vedno pričaka

  • prijetno vzdušje

  • ugodne cene

  • prijazna, hitra postrežba 

  • pestra izbira 

  • prostor za zaključene družbe 

Dobra domača gostila Goriška ima tudi bar in otroško igrišče, kjer se bodo lahko naši najmlajši gostje igrali in starši v miru pojedli okusen obrok.

Kot dobro domačo gostilno nas pozna vsa Goriška in mnogi gostje od drugje 

Lahko se pohvalimo kot dobra domača gostilna na Goriškem, ki jo prežema družinska duh. Pri nas lahko okusite primorsko kuhinjo s pridihom mediterana in odlična vina vinarjev primorske vinorodne dežele v kateri se nahajamo.

Gostje radi okušajo mojstrovine naših kuharjev in pice iz krušne peči. Veliko navdušenja pa vedno znova požanje tudi naš doma pripravljen sladoled.

Ste se pri nas zabavali? Vas je okoliški izlet utrudil, sedaj pa iščete prenočišče? Tudi to vam nudi dobra gostilna Goriška. Imamo 8 lepo urejenih sob, ki nudijo našim gostom udobje in zasebnost, ki si jo želijo.

Vse sobe imajo klimo in brezplačen WiFi. Poleg tega pa tudi TV, pisalno mizo in kopalnico s prho.

Ponosni smo, da smo se med številnimi stalnimi gosti uveljavili kot dobra domača gostilna, in da zaradi njihovih priporočil na Goriško k nam prihajajo tudi stranke od drugje. 

Kadarkoli ste v naših koncih ne zamudite obiska, ker se boste vedno izvrstno najedli in se v naši družbi odlično počutili. 

Za rezervacije vam je dobra gostilna Goriška dosegljiva na 041 863 014. Se priporočamo!