Nazaj na seznam zadetkov

Dobra gostilna Cerkno

Se sprašujete, katera je dobra gostilna v Cerknem? Mi vemo! Imenuje se Peternel in Peternel in se nahaja na naslovu Čevljarska ulica 12, Žiri.

Naša dobra gostilna se nahaja na prijetni lokaciji v Cerknem, kjer bodo vaše brbončice razvajale naše slastne jedi. Pridite in se pustite razvajati v toplem in domačem okolju, kjer vas pričakuje naše prijazno in ustrežljivo osebje.

Kaj vse vam nudimo?

  • malice,

  • kosila,

  • prenočišča po dogovoru.

V naši dobri gostilni v Cerknem vas z veseljem pričakujemo!

Obiščite našo dobro gostilno v Cerknem in ne bo vam žal!

Lokal, kjer se nahaja naša dobra gostilna je urejen in čist. Po celem Cerknem in širše smo poznani kot odlična izbira za tiste, ki si želijo okusnih in zdravih ribjih obrokov. Preverite naše akcije in jih ne zamudite!

Za pripravo jedi v naš dobri gostilni v Cerknem uporabljamo izbrana sveža živila vrhunske kakovosti, pripravljamo pa jih z ljubeznijo in domišljijo, na snovi izvirnih in inovativnih receptov.

Naša prioriteta je dobro počutje in zadovoljstvo naših gostov, zato vam poleg odličnih jedi v naši dobri gostilni v Cerknem nudimo tudi žepu prijazne cene. Vedno se trudimo, da ugodimo vsem vašim željam.

Ne odlašajte in se prepričajte sami, zakaj nas Cerkno s širšo okolico priporoča kot dobro gostilno. Kontaktirajte nas preko navedenih kontaktov za dodatne informacije. Veselimo se vašega obiska!