Nazaj na seznam zadetkov

PRIPRAVA PRILOŽNOSTNIH JEDI ŠPEC MATEJ ŠPEC S.P.

Kanižarica 8C, 8340 Črnomelj
Prikaži številko

Dobra gostilna v okolici Črnomlja je Gostilna Špec

Ko je čas za nekaj pojesti, naj bo to malica, kosilo ali večerja, in ste na območju Črnomlja, se ustavite v Gostilni Špec v Dragatušu.

Od ponedeljka do sobote ste dobrodošli v prijetnem ambientu gostilne Špec. V toplih dneh vabi naša prijetna in senčna terasa, v zimskih pa topla notranjost, kjer je dovolj prostora tudi za skupine oziroma zaključene družbe.

Ne le, da vam postrežemo dnevne malice oziroma kosila, z veseljem poskrbimo tudi za večjo pogostitev, najsi gre za poroko, obletnico, praznovanje rojstnega dne ali kakšno drugo srečanje.

Prostor za zaključene družbe je potrebno rezervirati, prav tako se ob kontaktu glede vašega obiska pogovorimo o morebitnih individualnih željah glede ponudbe ter postrežbe hrane - Pošljite nam povpraševanje!

Dobre malice in kosila v bližini Črnomlja za vas dnevno pripravljamo v gostilni Špec

V podjetju, v katerem vodimo gostilno Špec, se z gostinsko dejavnostjo ukvarjamo že dalj časa. Razumemo želje gostov in se trudimo ponudbi prilagajati njihovim okusom.

Ob vsakem obisku poskrbimo za prijazno dobrodošlico, hitro postrežbo in seveda dobro ponudbo, kar so vse razlogi, da nas gostje priporočajo kot dobro gostilno v katero je iz Črnomlja priporočeno zaviti.

Jedi v kuhinji pripravljamo po preverjenih receptih in iz kakovostnih sestavin. Poskrbimo, da bogato obložimo krožnike in da je tako v dnevni kot stalni ponudbi vedno dovolj izbire, da nihče ne ostane lačen.

Najsi imate radi zrezke, jedi z žara, jedi na žlico, testenine, nekaj po svojem okusu vas čaka v naši ponudbi.

Pridite, poskusite in spoznajte, zakaj smo sinonim za dobro gostilno v okolici Črnomlja.