Nazaj na seznam zadetkov

Pri Bzku, Divača - gostilna in picerija, kjer se dobro je

Od torka do nedelje vabljeni v gostilno in picerijo Pri Bzku, kjer vas pričakujemo s slastno ponudbo.

V Divači se ve, kje se dobro je. Pri nas si lahko privoščite več kot 20 vrst pic iz krušne peči ali nekaj iz nabora jedi po naročilu. Zadovoljimo različne okuse, predvsem pa tudi najbolj lačne želodce.

Veljamo za dobro gostilno in picerijo, ker imamo:

  • velike porcije,

  • raznoliko izbiro jedi, pripravljenih iz skrbno izbranih sestavin,

  • prijazno in hitro postrežbo,

  • žepom prijazne cene,

  • urejen ambient in gostoljubno vzdušje,

  • dovolj prostora.

Dobra picerija in gostilna v Divači, to smo mi

Naša kuhinja v Divači obratuje že dolgo in vsi, ki nas poznajo dalj časa, vam bodo potrdili, da se kvaliteta le izboljšuje. Ko dobimo pohvale, da smo dobra gostilna ali picerija, nikoli ne zaspimo, pač pa dobimo motivacijo, da tako nadaljujemo naprej in smo sposobni ob prav vsakem obisku dokazati, da je naš sloves upravičen in se v Divačo splača priti nekaj dobrega pojesti.

Če ste sami, z družbo, družino, poslovnimi partnerji, prostora imamo dovolj. V notranjosti postrežemo do 80 gostov, imamo tudi ločen prostor za pogostitve zaključenih družb do 25 oseb, v toplih mesecih pa še do 60 mest na zunanji terasi.

Zakaj nas obiskati?

Pridite vedno, ko ste lačni, nimate časa ali želje kuhati sami. Pridite tudi, ko raziskujete naše konce. Ste se odločili obiskati Škocjanske jame, Kobilarno Lipica, kolesarite po Krasu? Pri nas vam pripravimo okrepčilo pred ali po izletu.

Imamo tudi veliko parkirišče, da se enostavno pripeljete in brezžični dostop do interneta, da pobrskate, kam se odpravite, ko ste v Divači, o tem vam seveda lahko kaj priporočamo tudi mi.