Nazaj na seznam zadetkov

Okrepčavalnica TRTA GRIL, Tamara Kuronja s.p.

Noršinska ulica 1A, 9000 Murska Sobota
Prikaži številko
[email protected]
9.00-19.00 (kuhinja dela do 18.00), 7.00-15.00, Zaprto

Med dobre gostilne v Murski Soboti sodi tudi naša okrepčevalnica Trta Gril

Imate radi specialitete z žara? Si radi privoščite slasten burger? Obožujete sveže spečeno, bogato obloženo pico? So se vam pocedile sline ob misli na naštete jedi in ste v Murski Soboti?

Obiščite Okrepčevalnico Trta Gril od ponedeljka do sobote, poskusite nekaj iz naše ponudbe in se prepričajte, da smo dobre gostilna tako zaradi hrane, ambienta, postrežbe kot prijaznih cen.

Za vas smo prijetno uredili interier okrepčevalnice, v toplejših mesecih pa boste še raje posedeli na naši senčni terasi oziroma vrtu.

Po predhodni rezervaciji sprejemamo tudi manjše zaključene družbe do 20 gostov.

Če nas nimate časa obiskati, nas pokličite, naročite in hrano vam bomo dostavili na vašo lokacijo v Murski Soboti. Trudimo se za kar najhitrejšo dostavo hrane, ki je vedno sproti pripravljena, da do vaših vrat pride topla in okusna.

Ko želite dobro jesti, obiščite našo gostilno v Murski Soboti

Od ponedeljka do petka smo odprti do 19. ure, kuhinja pa do 18. ure. Tako smo vam na voljo, ko je čas za malico, kosilo ali zgodnjo večerjo.

Z veseljem poskrbimo, da se dobro najeste, pri nas ali pri vas - dostavljamo na dom ali v pisarne.

V kuhinji za pripravo jedi izbiramo kakovostne sestavine. Skrbimo, da so sveže ter jih kombiniramo tako, da iz njih izvlečemo najboljše okuse.

Ponudba hrane in pijače je raznolika, zato da lahko vsak najde nekaj po svojem okusu.

Mnogi gostje, ki se zadovoljni vračajo, nam potrjujejo, da smo dobra gostilna v Murski Soboti in z veseljem to dokažemo tudi vam. Ne odlašajte z obiskom ali klicem in naročilom dostave.