Nazaj na seznam zadetkov

Iščete dobro gostilno na Savinjskem? Obiščite gostilno Zadružnik v Solčavi

V gostilni Zadružnik vas toplo pričakujemo na malici, kosilu ali pa z večjo zaključeno družbo.

Pri nas boste uživali v prijetno urejenem in prostornem ambientu, prijazni ter hitri postrežbi in seveda odlični hrani. Ob vsem tem skrbimo, da so naše cene kar najbolj prijazne za vaše denarnice, zato pa gostje tudi radi pravijo, da smo ugodna in dobra gostilna na Savinjskem.

Odprti smo vsak dan, da poskrbimo za vašo žejo in lakoto.

Dnevno pripravljamo okusne tople malice in kosila za vse okuse ter seveda jedi po naročilu. Če pridete sami, z družino, sodelavci ali drugo družbo, na našem jedilniku se zagotovo najde nekaj za vsakega.

Navdušujemo z raznoliko ponudbo, zaradi katere se boste večkrat vrnili k nam in nas tudi priporočali, da smo dobra gostilna na Savinjskem.

Pridite in se prepričajte sami, zakaj sodimo med dobre gostilne v Zgornji savinjski dolini

Vaše brbončice razvajamo od ponedeljka do nedelje. Odprti smo od 7.00 do 22.00 ure, da iz našega bogatega menija izberete svoje najljubše jedi. 

Prav tako bomo počaščeni, če nas boste izbrali za praznovanje vam pomembnih dogodkov v življenju. Poroko, birmo, krst, rojstni dan, abrahama, mogoče poslovni kosilo ali pogostitev. Mi smo tu za vas.

Za vas pripravimo dobra kosila in malice na Savinjskem:

  • 5 različnih vrst malic vsak dan,

  • nudimo vam odlična kosila in jedi po naročilu,

  • pa tudi prostor za zaključne družbe ob predhodnem naročilu.

Prepričani smo, da imamo pravi recept, da se boste vedno znova z veseljem vračali k nam na okusne obroke. Spoznajte nas.

GOSTILNA ZADRUŽNIK vas vabi!