Nazaj na seznam zadetkov

OŠTARIJA, gostinstvo, d.o.o.

Ulica Istrskega odreda 21, 6320 Portorož - Portorose
Prikaži številko
[email protected]
Pon. - Ned. : 10.00 - 24.00

Dobra gostilna Portorož, Oštarija

Se nahajate na obali in vas je popadla lakota, a iščete zaupanja vredno restavracijo? Potem obiščite našo dobro gostilno v Portorožu, gostilno Oštarija, ki deluje z družinsko tradicijo. Najdete pa nas na naslovu Ulica Istrskega odreda 21 na prijetni lokaciji.

Jedi, ki jih pripravljamo so raznolike, a slovimo po mediteranskih, morskih in istrskih jedeh, ki jih pripravljamo izključno po domačih receptih. Sestavine, ki jih uporabljamo za pripravo hrane, so sveže in z geografskim poreklom. Jedi pripravljamo v naši profesionalni kuhinji, ki je čista in urejena.

Ponudba jedi v dobri gostilni v Portorožu, v gostilni Oštarija, je široka, zato pri nas vsak najde nekaj zase. Nudimo vam:

  • hladne predjedi

  • tople predjedi

  • mineštre in juhe

  • glavne jedi

  • jedi v big green eggu

  • solate

  • priloge

  • sladice

Uživajte v kulinarični ponudbi Portoroža v dobri restavraciji Oštarija

Privoščite si le najboljše. V naši ponudbi a la carte boste našli tudi vegetarijanske jedi. Preverite pa tudi izbiro pijač. Od alkoholnih do brezalkoholnih, toplih napitkov in osvežilnih pijač.

Sprostite se v prijetnem in domačem ambientu, kjer se vam bo posvetilo prijazno, ustrežljivo, spoštljivo in strokovno usposobljeno osebje. Vedno se potrudimo, da ustrežemo vašim željam in zahtevam.

Dobra gostilna Oštarija vam nudi prostor za zaključene družbe

Želite proslaviti poseben dogodek s svojo družbo? Potem vas vabimo, da nas izberete. Na voljo smo vam po predhodnem naročilu. Obeležite krst, poroko, rojstni dan, obletnico, birmo ali druge vam drage dogodke. Za vse bomo poskrbeli mi, vi boste le uživali.

Če želite izvedeti več informacij o dobri gostilni Oštarija v Portorožu, smo vam na voljo preko navedenih kontaktov, kjer pričakujemo tudi vaša naročila in kakršnakoli opažanja. Veselimo se vašega obiska in vas vljudno vabimo!