Nazaj na seznam zadetkov

Dobra gostilna z domačo hrano Koroška, Gostilna Neža

So vam zadišale domače jedi? Ste na Koroškem, a ne veste, katera gostila je vredna zaupanja? Potem je dobra gostilna z domačo hrano Neža zagotovo pravi naslov za vas. Uvrščeni smo med top ponudnike, ker smo si to prislužili, Preverite, s čim.

Našli nas boste na naslovu Vrhe 45a v Slovenj Gradcu. Ker smo dobra gostilna z domačo hrano, nas gostje velikokrat izberejo tudi, ko želijo proslaviti kak dogodek, saj vam nudimo prostor za zaključene družbe. Rezervirajte prostor, da se dogovorimo o organizaciji praznovanja rojstnega dne, birme, krstov...

Sicer pa vam v dobri gostilni z domačo hrano na Koroškem nudimo celovito ponudbo, ki zajema:

  • sobotna kosila,

  • nedeljska kosila,

  • domači narezek,

  • osebni prevzem pizze,

  • peko in dostavo domačega kruha in piškotov,

  • pripravo rezancev in testenin...

Vabimo vas v dobro gostilno z domačo hrano na Koroškem - pridite v Gostilno Neža

Gostilna Neža slovi po koroški regiji in širše kot dobra gostilna z domačo hrano, a v naši ponudbi najdete več vrst jedi. Vabimo vas, da okusite naše odlične juhe, predjedi, glavne jedi, mesne jedi, zelenjavne priloge, solate, sladice, pizze, piškote... Poskrbljeno je tudi za preganjanje žeje.

Hrana, ki vam jo pripravimo v dobri gostilni je zdrava, lahka, okusna in narejena iz svežih in lokalnih sestavin, znanega porekla. Pripravljamo jo v čisti in urejeni kuhinji, ki dosega vse higienske standarde.

Ekipa, ki vas bo postregla v dobri gostilni je profesionalna, spoštljiva, ustrežljiva in se trudi dosegati vaše zadovoljstvo. Vse to po primernih cenah.

Ne odlašajte in kontaktirajte dobro gostilno z domačo hrano na Koroškem. Veselimo se vašega obiska in vas vljudno vabimo!