Nazaj na seznam zadetkov

Dobra in ugodna psihoterapija, Celje, Damijana Voglar s.p.

Ne odlašajte s klicem v podjetje PSIHOLOŠKO SVETOVANJE IN PSIHOTERAPIJA DAMJANA VOGLAR S.P. 

Nudimo vam strokovno, celovito, prijazno in diskretno pomoč ter podporo. Delamo z namenom, da se soočite s svojimi strahovi, težavami in jim pogumno stopite na proti ter jih učinkovito rešujete. Tu smo za vas, da skupaj začnemo vašo pot do zdravja oz. bolj kakovostnega življenja. 

Se sprašujete zakaj smo sinonim za dobro in dostopno psihoterapijo v Celju?

Prvi razlog je, da imamo dolgoletno prakso oz. delovne izkušnje in znanje, ki stalno nadgrajujemo. Na tem temelji naš pristop k terapijam, kjer je zagotovljeno varno vzdušje, spodbudna atmosfera, zaupanje, dialog, posluh, razumevanje. Vse našteto dobite ne glede na to, v katero od oblik psihoterapije ste vključeni.

  • Individualna psihoterapija

  • Psihoterapija za pare

  • Družinska psihoterapija

  • Skupinska psihoterapija

  • Psihodiagnostika

Prevzemite krmilo življenja v svoje roke in se popeljite po poteh, ki ste si jih sami izbrali.

Dobra psihoterapija je tista, s katero lahko uspete svoje življenje postaviti na kvalitetnejši nivo

Z veseljem vam pomagamo, da se pridružite mnogim, katerim smo s svojimi storitvami že pomagali najti možnosti za kakovostno življenje in ustvariti pogoje, da se uresničijo. 

Ne glede na to, ali ste v stiski oziroma situaciji iz katere sploh ne vidite več izhoda, ali pa ste se zgolj zavedli, da si želite osebno rasti, naše storitve so zagotovo odgovor na številna vaša vprašanja. 

Dodatno se ukvarjamo tudi s poslovnim in osebnim svetovanjem, hipnozo, supervizijo in izvedbo raznoraznih delavnic. Vse naštete storitve so podrobneje predstavljene na naši spletni strani ali vam glede njih informacije posredujemo po telefonu in e-pošti. 

Med razlogi, da imamo številna priporočila za dobro psihoterapijo v Celju pa je tudi naša dostopnost. Za resnično visok nivo kakovosti, strokovnosti in predanosti delu ter strankam se trudimo ohranjati najbolj konkurenčno ceno in pomoč zagotoviti čim več ljudem, ki jo potrebujejo.

Pošljite nam povpraševanje in preverite cenik za dobro in dostopno psihoterapijo v Celju, proste termine in ostale informacije.