Nazaj na seznam zadetkov

Dobra kovinska galanterija, CNC PRIJATELJ d.o.o.

Smo podjetje CNC PRIJATELJ, proizvodno, trgovsko in storitveno podjetje d.o.o. iz Šentruperta. Že več kot 20 let se ukvarjamo s kovinostrugarsko storitvijo. Razširili smo se tudi področje vulkanizerstva, ki je naša druga storitev.

Smo TOP PONUDNIK na območju Slovenije za izdelavo dobre kovinske galanterije. Za vas lahko proizvedemo poljubne kovinske izdelke po vaših željah.

Dobro kovinsko galanterijo izdelujemo s pomočjo dobrega CNC struženja in rezkanja

Mojstri, ki se spoznajo na različne vrste kovin, lahko s pomočjo CNC strojev izdelajo izdelke po meri. V naši delavnici imamo na voljo različne stružnice in obdelovalne centre, s katerimi vam lahko nudimo:

  • dobro CNC struženje,

  • dobro CNC rezkanje in

  • razrez materialov.

Znanje o obdelavi kovin smo si pridobili tekom let. Pridobljene izkušnje vlagamo v izdelavo dobre kovinske galanterije za naše stranke.

CNC stroji nam omogočajo, da kovino manipuliramo in jo oblikujemo v poljuben izdelek. Uporaba teh strojev zahteva strokovno znanje, ki ga imamo na voljo. Naše delo izvajamo natančno in se vašim željam popolnoma prilagodimo.

Pohvalimo se lahko z dobro izdelavo hidravličnih cevi

S pomočjo naše mehanizacije vam lahko izdelamo vse vrste hidravličnih cevi, pletenice in bovden za kosilnice ter druge kovinske izdelke.

Za nas ni nobeden izziv pretežak. Naše stranke se rade vračajo k nam, ker:

  • so naši izdelki narejeni kvalitetno in natančno,

  • se držimo dobavnih rokov,

  • smo hitri in odzivni,

  • imamo na voljo velike dobavne kapacitete.

Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite dobrega izdelovalca kovinske galanterije. Za dodatne informacije o naših storitvah smo vam na voljo po telefonu in elektronskih pošti.