Nazaj na seznam zadetkov

Manikura AURORA NAIL, Teja Šircelj s.p.

Ronkova ulica 4, 2380 Slovenj Gradec
Prikaži številko
Delovni čas po dogovoru oz. po predhodnem naročilu.

Manikura v Slovenj Gradcu

Manikura je postopek urejanja nohtov na rokah. Roke in dlani so za nas pomembne, saj z njimi opravljamo najrazličnejša opravila. Dobro je, da tudi za njih poskrbimo in jim privoščimo oddih. Če so naše dlani urejene ali ne urejene, bodo to ljudje opazili. Urejenost rok kaže na urejenost samega človeka.

Za nego rok in lakiranje nohtov je Aurora Nail prava izbira

Manikura je storitev, ki se je poslužujemo vse leto. Roke so namreč tudi odraz naše urejenosti in ob rokovanju lahko takoj naredimo dober vtis, če imamo lepo negovane dlani in nohte.

Zato tudi manikura ni rezervirana le za ženske. Prav tako se zanjo odloča vse več moških, naši ponudbi pa naravno nego rok izvedemo tudi za otroke.

Vedno uporabljamo negovalne in preizkušene izdelke za nego oziroma manikuro, za piko na i pa seveda običajno poskrbimo še z lakiranjem nohtov. Odločate se lahko med številnimi barvami ali izberete francosko manikuro.

Pri Aurora Nail poskrbimo tudi za primerno oziroma želeno obliko in dolžino.

Naš kozmetični salon Aurora Nail se nahaja na Ronkovi ulici 4 v Slovenj Gradcu, kamor se naročite, ko potrebujete lakiranje nohtov oziroma profesionalno manikura. Vemo, da lahko marsikdaj za to poskrbite sami, a profesionalno razvajanje in nega sta čisto nekaj drugega.

V kozmetičnem salonu Aurora Nail nudimo:

  • Odstranjevanje odvečne obnohtne kožice.

  • Oblikovanje nohtov.

  • Masažo rok in dlani.

  • Zaščito nohtov z lakom.

  • Podaljševanje nohtov.

Naša ekipa bo vaše roke in dlani razvajala in jim dala lep in zdrav videz.

Kako poteka manikura?

Nohte prvo oblikujemo v željeno obliko. Nato iz nohtov odstranimo obnohtno kožico. Če želite, lahko vaše nohte tudi nalakiramo. Izbirate lahko med široko paleto barv, od bolj opaznih do naravnih tonov. Če barve ne želite, vam nohte lahko polakiramo s prozornim lakom. Na koncu lahko vašim rokam privoščite tudi masažo z vlažilno kremo, ki bo vaše roke navlažila in masaža bo poskrbela do boljše prekrvavitve.  

Če nimate časa si vsak drugi dan urejati lak na nohtih, se lahko odločite za manikuro s permanentnim lakiranjem.

Urejeni nohti vam bodo dali več samozavesti. Za manikuro v Slovenj Gradcu nas pokličite in se naročite.