Nazaj na seznam zadetkov

GOSTILNA TURK TURK ECIJO S.P.

logo
morske jedi
Cesta med vinogradi 34, 6000 Koper - Capodistria
Prikaži številko
Ponedeljek: 12:00 - 22:00 Torek: 12:00 - 22:00 Sreda: 12:00 - 22:00 Četrtek: zaprto Petek: 12:00 - 22:00 Sobota: 12:00 - 22:00 Nedelja: 12:00 - 22:00

Dobra ribja restavracija v Kopru z vrhunsko ponudbo istrskih jedi

Ko ste na obisku na Primorskem, nikar ne zgrešite odlične kulinarične ponudbe, ki vam jo ponuja Gostišče Turk. Slovimo kot dobra ribja restavracija v Kopru, saj brbončice gostov iz vse regije in širše že več kot 20 let razvajamo z najboljšimi okusi slovenske Istre.

Naši začetki so bili skromni, saj smo bili sprva le »osmica«, nato pa smo s širjenjem in izpopolnjevanjem ponudbe pridobili vedno več zadovoljnih gostov, s pomočjo katerih smo uspeli odpreti restavracijo. Danes smo med domačimi in tujimi gosti izjemno priljubljeni, zato nas radi priporočajo kot dobro ribjo restavracijo. V Kopru nas najdete na naslovu Cesta med vinogradi 34, Bertoki, za vas pa smo odprti od petka do srede.

Nahajamo se na odlični lokaciji za raziskovanje okolice, saj lahko ob lepem vremenu uživate v slikovitih sprehajalnih poteh med vinogradi, kolesarite po kolesarski poti, kjer je nekoč vozil vlak, ali pa se ohladite v reki Rižani, kjer na svoj račun pridejo tudi ribiči. Po dnevu aktivnosti bomo za lačne z najboljšo ponudbo morskih in drugih jedi poskrbeli v naši dobri ribji restavraciji v Kopru, kjer vas že pričakujemo z bogato obloženimi krožniki.

Dobra ribja gostilna v Kopru, ki nasiti tudi najbolj lačne

Da lahko pri nas zadovoljimo tudi najbolj zahtevne gurmane in upravičujemo svoj sloves kot dobra ribja gostilna v Kopru, imamo na voljo pestro ponudbo a la carte jedi, predvsem pa se gostje pri nas odločajo za naše pristne istrske jedi, ki jih pripravljamo po originalnih receptih, kot so jih že naše babice.

Obiščite ribjo restavracijo v Kopru, kjer vas bodo razvajali z vrhunskimi jedmi

Pri nas lahko poskusite tudi domače njoke, fuže, sveže pečen kruh, odlično marmelado in še veliko več. Seveda pa ne bi bili znani kot dobra ribja gostilna v Kopru, če na jedilniku ne bi imeli sveže pripravljenih ribjih jedi. Tako pri nas med drugim lahko uživate v:

  • lososu,

  • oradi,

  • zobatcu,

  • škarpeni,

  • morskem listu,

  • repu grdobine – morske spake,

  • kovaču,

  • rombu,

  • ribonu,

  • brancinu …

Poleg tega vam postrežemo tudi s hobotnico, lignji, škampi, školjkami, jastogom, morskimi sadeži in še marsičem drugim. Pri nas lahko najdete tudi druge mesne jedi in solate, za zaključek pa vam pripravimo tudi sladico.

Poleg tega smo vam na voljo tudi za najem prostora za zaključene družbe, ki sprejme do 100 gostov. Dobrodošli so tudi otroci, poskrbeli pa smo tudi, da je naša gostilna dostopna invalidom.

Preverite, kaj vse vam še lahko ponudimo in obiščite našo dobro ribjo gostilno v Kopru. Pričakujemo vas od 12. do 22. ure, da vas razvajamo z morskimi dobrotami in dokažemo, da je Primorska zaradi naše vrhunske kulinarične ponudbe resnično vredna ponovnega obiska.