Nazaj na seznam zadetkov

MANIMO d.o.o. Trgovina, proizvodnja in transport

logo
primerna zaščitna pena za vsak izdelek
Žnidarčičeva ulica 33, 5290 Šempeter pri Gorici
Prikaži številko
Pon - Pet: 8:00 - 16:00

Dobra zaščitna embalaža, MANIMO d.o.o.

Podjetje MANIMO d.o.o. Trgovina, proizvodnja in transport iz Šempetra pri Gorici (Goriška) izdeluje in prodaja dobro zaščitno embalažo za vaše izdelke.

Pri nas smo vam na voljo, ko iščete odlično ponudbo za dobro zaščitno embalažo. Nahajamo se na Goriškem in smo vam na voljo po celotni Sloveniji.

Naša ekipa je zelo natančna, zanesljiva, odgovorna, diskretna, fleksibilna in strokovno usposobljena na področju dobre zaščitne embalaže iz EPE folije. Po celotni Sloveniji smo znani kot najbolj konkurenčni ponudnik. Naš odnos je profesionalen in korekten. Prav tako pa vam bomo znali tudi odlično svetovati.

Naše podjetje je pravilna izbira, ko potrebujete dobro plastično embalažo. Z njo smo prisotni na različnih področjih.

  • Zabavna tehnika

  • Medicinska oprema

  • Avtomobilska industrija

  • Elektro industroja - ESD

Dobra zaščitna embalaža iz EPE folije

Za nas je zadovoljstvo naših strank najbolj pomembno, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam, ki so vezane na dobro zaščitno embalažo. Celotna Slovenija nas pozna kot resnega, poštenega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja.

Za dobro zaščitno embalažo smo v Sloveniji prava izbira. Na voljo imamo: lepilne trakove, stretch folije, vrečke, povezovalne trakove, mehurčkasto folijo, PE vreče in prekrivne folije, zračne zaščitne blazine, poliuretansko peno in še bi lahko naštevali.

Zaupalo nam je že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Dobra zaščitna embalaža, ki vam jo nudimo v našem podjetju, je:

  • visokokakovostna,

  • cenovno dostopna,

  • tehnično oblikovana ter

  • funkcionalna.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o dobri zaščitni embalaži, ki je na voljo povsod po Sloveniji, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili. V veselje nam bo sodelovati z vami!