Nazaj na seznam zadetkov

Dobre elektroinštalacije Koroška, ELERS, Rok Schmiedhofer s.p.

ELERS, Rok Schmiedhofer s.p. je podjetje, katerega glavna dejavnost je izvajanje dobrih elektroinštalacij. Dejavni smo po koroški regiji, po predhodnem dogovoru pa tudi širše. Na voljo smo vam tako za montažo kot za popravilo elektroinštalacij. Nudimo vam celovite storitve, saj smo strokovnjaki za jaki in šibki tok.

Če niste strokovno usposobljeni za izvajanje dobrih elektroinštalacij, vam odsvetujemo, da se jih lotite v lastni režiji, saj bi lahko rezultat bil izjemno nelagoden. Zato jih zaupajte izkušenemu mojstru. Ta pa smo na Koroškem zagotovo mi. Na voljo smo tako pri adaptacijah kot pri novogradnjah, storitve pa izvajamo v stanovanjskih in poslovnih objektih.

Na nas se lahko zanesete za dobro in strokovno izvedene elektroinštalacije, kot so:  popravilo električnih naprav, obnova električnih inštalacij, menjava in postavitev elektro omarice, montaža razsvetljave, menjava stikal, vtičnic in luči, telekomunikacije, električno gretje, video nadzor, alarmni in požarni sistem, elektro meritve, elektro vzdrževanje ...

Dobre elektroinštalacije na Koroškem izvajamo po top ponudbi

Pri izvajanju elektroinštalacij uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale ter specializirano opremo in orodje. Pazimo na varstvo pri delu. Ker spremljamo vse novosti na trgu dela z elektroinštalacijami, vam zagotavljamo le najbolj kvalitetne, sodobne, varne in varčne rešitve.

Pri elektroinštalacijah velikokrat sproti odkrijemo poškodbe in napake na napeljavi in jih tudi odpravimo, da ne pride do odpovedi celotnega sistema. Neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme, svoje delo pa opravljamo predano in vestno. Smo izjemno natančni in zanesljivi.

Znotraj naše ponudbe vam nudimo tudi dobro požarno zaščito za naše stranke iz Koroške

Podjetje ELERS, Rok Schmiedhofer s.p. bo poskrbel za varnost vaših domov in poslovnih prostorov. Z našo pomočjo boste poskrbeli, da se bodo vaši najbližji in stranke varno počutili. Elektroinštalacije so tesno povezani tudi z montažo varnostne opreme. Iz naše posebne ponudbe vam nudimo:

  • požarno zaščito,

  • alarmne sisteme in

  • videonadzor.

Vi nam oddajte povpraševanje in mi vam bomo svetovali o najboljši požarni zaščiti ter ostali varnostnih sistemih. Montirali vam jih bomo strokovno in preverili njihovo delovanje. Na ta način bomo poskrbeli za popolno varnost vašega doma.

ELERS, Rok Schmiedhofer s.p. je pravi naslov za dobro montažo in popravilo elektroinštalacij ter varnostnih sistemov na Koroškem in po ostalih delih Slovenije, zato stopite v stik z nami in nam zaupajte vaše želje in zahteve, mi pa se vam bomo v celoti posvetili. Veselimo se sodelovanja z vami!