Nazaj na seznam zadetkov

Dobre jedi po naročilu, Krško, GOSTILNA PEČNIK

GOSTILNA PEČNIK vas vabi, da okusite jedi po naročilu. Nahajamo se na naslovu Gunte 8A v Krškem. Lokacija, kjer nas najdete je idilična, uživate lahko ob pogledih na grad Rajhenburg in reko Savo. Daleč naokoli smo poznani kot lokal z dobro domačo hrano in po vinu iz lastnih vinogradov.

Poleg jedi po naročilu vam priporočamo tudi, da okusite našo modro frankinjo, deželno belo in seveda cviček. Naša ponudba obsega:

  • jedi po naročilu,

  • kosila,

  • večerje,

  • malice.

Pri nas vam nudimo široko izbiro okusnih juh, meso, priloge, zelenjavo, solato, sladice in pijače. Vabimo tudi goste, ki želijo proslaviti obletnico, rojstni dan, kak dosežek... saj ima naša restavracija prostora za do 70 gostov ter zunanjo teraso, kjer vas postrežemo.

Odličen prostor za zaključene družbe! Rezervirajte praznovanje v dobri gostilni v Krškem!

Obiščite dobro gostilno v Krškem in okusite dobre jedi po naročilu

Če pa se odločite, da boste GOSTILNO PEČNIK obiskali kako sredo, naj vam povemo, da imamo posebno ponudbo! To so sveže postrvi s prilogo. Ob četrtkih vas razvajamo s konjskim golažem z zdrobovim cmokom. V petek in soboto pečemo odojka in jagenjčka. Ob sobotah pa je v ponudbi tudi bograč.

Naše osebje je strokovno usposobljeno.

Jedi po naročilu pripravljamo iz svežih sestavin znanega porekla, delo pa opravljamo v prostorih, ki so urejeni, čisti in dosegajo higienske standarde. Jedi so polnega okusa, lahke, zdrave in na voljo po prijaznih cenah.

Za nas je na prvem mestu odlično počutje naših gostov, zato se vedno trudimo, da vam maksimalno ugodimo. Naše osebje je ustrežljivo, prijazno in profesionalno.

Kontaktirajte nas in se za jedi po naročilu v Krškem odpravite v dobro Gostilno Pečnik! Z veseljem vas pričakujemo in vas vljudno vabimo!

Dobra gostilna v Krškem vam pripravi jedi, ki navdušijo še tako zahtevne gurmane.

Obiščite nas in se prepričajte.