Nazaj na seznam zadetkov

Dobre jedi po naročilu Novo mesto, HIŠA FINK

HIŠA FRANK vas vabi na kulinarično doživetje, kjer pripravljamo tradicionalno hrano na moderen način.

Znotraj našega ambienta se tudi prepleta mešanica tradicije in sodobnosti. Naši prostori so moderno opremljeni, a vam bodo vseeno dali občutek domačnosti.

Znotraj naše restavracije smo sestavili ekipo, ki vam nudi najboljše jedi po naročilu in najboljšo postrežbo.

Dobre jedi po naročilu uživajte v najlepših pogledih v Novem mestu

V HIŠI FRANK imamo svoj lasten paviljon s teraso, iz katere lahko, medtem ko uživate dobre jedi po naročilu, uživate v lepih razgledih na reko Krko.

Naši kuharji pripravljajo dobre jedi iz le najboljših in domačih sestavin. Na našem jedilniku vam nudimo pestro izbiro:

  • hladnih predjedi,

  • juh in toplih predjedi,

  • glavnih jedi,

  • sladic in sirov.

Zagotavljamo vam, da vas bodo naši okusi zapeljali in tudi najbolj izbirčen jedec, bo pri nas našel nekaj po svojem okusu.

Izmed naših glavnih jedi bi radi izpostavili naš tuna steak, po kateremu smo še posebej znani. O tem lahko povprašate naše prijazno osebje, ki vam bo z veseljem svetovalo o izbiri najboljših jedi iz naše ponudbe.

Nahajamo se na naslovu Irča vas 13, Novo mesto. Za vas smo odprti vse dni v tednu, kjer lahko poizkusite naše dobre jedi po naročilu.

Poleg dobrih jedi po naročilu vam v Novem mestu nudimo tudi dobra kosila

Vsak delavnik vam nudimo dobra kosila. Izberete si lahko predjed in glavno jed, za posladek pa dobite tudi slastno sladico.

Kosila vam vsak dan sveže pripravimo. Sestavine, ki jih uporabljamo so domače in hrana, ki vam jo dajemo na voljo, je domača.

Če izmed ponudbe kosil, ne najdete nič po vašem okusu, lahko še vedno iz menija izberete dobre jedi po naročilu.

Naše stranke so nam pomembne, zato se trudimo, da bi vam zagotovili dobre in okusne jedi. Našo restavracijo smo razvijali in dopolnjevali, zato se lahko danes opišemo z naslednjimi besedami:

  • pristno,

  • lokalno,

  • aktualno in

  • tradicionalno.

Privoščite vašim brbončicam kulinarično doživetje in ustavite v HIŠI FINK, kjer vas čakajo dobre jedi po naročilu in dobra kosila iz Novega mesta.