Nazaj na seznam zadetkov

VITA MARIN, salon masaže, pedikure in manikure, Gramc Alexandra s.p.

Cesta krških žrtev 4, 8270 Krško
Prikaži številko
[email protected]

Dobre kozmetične storitve Krško

Pri kozmetičnem salonu VITA MARIN, Gramc Alexandra s.p. iz Krškega, bomo poskrbeli, da se boste ponovno počutili samozavestno, lepo, udobno in prijetno v svojem telesu. Preverite, kaj vse vam nudimo, in zakaj smo popolna izbira za vse, ki iščejo kvaliteten kozmetični salon v Posavju z dobrimi kozmetičnimi storitvami.

Pri nas boste deležni prijazne dobrodošlice, in izredno kakovostnih kozmetičnih storitev. Prizadevamo si ustreči prav vsaki stranki, ne glede na to, ali ste na prvič na obisku dobrega kozmetičnega salona, ali pa so vam kozmetične storitve dobro znane.

Naš kozmetični salon je sodoben in prijeten ter ustrezno opremljen z najbolj kakovostnimi pripomočki in orodji, ki nam pomagajo pri delu. Pri negi vašega obraza in telesa se zanašamo predvsem na pridobljeno znanje, uporabljamo pa le najbolj kakovostne in preizkušene profesionalne izdelke, ki so nežni in vsebujejo kvalitetne sestavine.

  • klasično nego obraza,

  • nego telesa

  • depilacijo (z voskom in sladkorno pasto),

  • lasersko odstranjevanje dlak,

  • pedikuro,

  • manikuro,

  • oblikovanje obrvi in trepalnic (lifting, barvanje in podaljševanje),

  • masaže

Vsaki stranki se posebej posvetimo in najprej določimo cilje. Želimo, da prav vsaka stranka naš dober kozmetični salon zapusti zadovoljna, nasmejana, samozavestna in polna nove energije. Zato vas povprašamo o morebitnih težavah, vam prisluhnemo, in vam nudimo ustrezno nego glede na vaše potrebe.

Naše dobre kozmetične storitve zajemajo tudi pomoč in svetovanje strankam glede vzdrževanja nege obraza, telesa ali nohtov tudi izven našega salona, zato smo pravi naslov, če potrebujete lepotne nasvete ali namige in vas zanima, katere izdelke bi priporočili za nego doma.

Dobra kozmetičarka v Krškem poskrbi s kvalitetno pedikuro za lahkoten korak

Ker se bliža sezona počitnic, plaž in odprtih čevljev, se dobra kozmetičarka v Krškem, Posavju, zaveda, da veliko ljudi skrbi videz stopal. Z nami je ta skrb odveč!

V našem dobrem kozmetičnem salonu v Krškem, vam nudimo profesionalno pedikuro, ki ji v Posavju ni para. Poskrbeli bomo za krajšanje in oblikovanje nohtov, brušenje in nego nohtov in obnohtne kože in vam nudili nego, s katero boste z veseljem in ponosno razkazovali svoja stopala. Seveda pa poskrbimo tudi za obstojno lakiranje nohtov!

Dobra pedikura ali manikura in preostale kozmetične storitve, je pri nas na voljo prav vsem, ki potrebujejo malce pomoči pri gradnji samozavesti in si želijo z veseljem spet obuti najljubše sandale ali natikače.

Imamo veliko izbiro različnih barv lakov za nohte, ki jih po želji lahko kombiniramo, ustvarimo različne vzorce ali motive in nohte vaših stopal okrasimo po želji.

Pri nas ni prostora za sram ali dvome, zato želimo vsaki stranki, ki se odloči za pedikuro pri nas nuditi prijazen ambient, v katerem se bo lahko sprostila in zaupala spretnim rokam dobre kozmetičarke.

Ker se zavedamo, da se trendi hitro spreminjajo, veliko pa se jih ponovno vrača, ostajamo v koraku s spremembami in ustrezno vključujemo nove trende, inovacije in spremembe iz sveta kozmetike v našo ponudbo in delo.

Če želite rezervirati svoj termin za profesionalne kozmetične storitve v Krškem, Posavju, nas pokličite na navedeno telefonsko številko. V našem dobrem kozmetičnem salonu v VITA MARIN, se že veselimo vašega obiska!