Nazaj na seznam zadetkov

Dobre računovodske storitve Maribor, ODLIKA d.o.o.

Podjetje ODLIKA, računovodstvo, trgovina, gostinstvo, gradbeništvo, posredništvo in druge storitve, d.o.o. iz Maribora je na voljo podjetjem, zavodom in društvom za davčno svetovanje in računovodske storitve.

V Mariboru veljamo za dober računovodski servis, prepričajte se o tem tudi sami.

Vsem našim strankam skušamo, kar se da, prilagoditi način poslovanja in poskrbeti za strokovno in kakovostno vodenje področja, ki nam ga zaupate.

Zavedamo se, da je to mogoče le z nenehnim izobraževanjem in informiranjem, kar pri nas vsekakor izvajamo, ob tem pa nam pomaga tudi tehnološko izpopolnjen program, občutek za vaše želje in veselje do dela, ki ga opravljamo.

Ste malo podjetje, na začetku svoje poslovne poti? Morda srednje podjetje, ki se lahko pohvali z lepimi referencami ali pa veliko, dobro poznano ime? Prav vsi ste dobrodošli pri nas. Zagotovite si storitve dobrega računovodskega servisa v Mariboru že danes.

Davčno svetovanje in dober računovodski servis, Maribor

Poiskati primeren računovodski servis in mu zaupati finance podjetja pa ni mačji kašelj. Pri nas se maksimalno potrudimo, da upravičimo vaše zaupanje. Poleg strokovnosti pa je izredno pomembna tudi diskretnost, ki jo pri računovodskih storitvah in davčnemu svetovanju vsekakor upoštevamo.

  • Odlično razmerje med ceno in izvedenimi storitvami

  • Korektno poslovanje

  • Nadgrajevanje znanja, posodabljanje opreme

  • Optimalne rešitve in delovanje v vašo korist

  • Natančnost

Dobre računovodske storitve, ODLIKA d.o.o., iz Maribora vas vabimo, da nas kontaktirate. Pozorno vam bomo prisluhnili, se predstavili in ponudili storitve po meri vašega podjetja.

Veselimo se sodelovanja z vami, če se zanimate za dobre računovodske storitve v Mariboru.