Nazaj na seznam zadetkov

Dobre torte po naročilu Ljubljana, Slaščičarna Viki

V naši slaščičarni Viki vam nudimo božanske sladice, kjer vam vse izdelke pripravljamo iz domačih in svežih sestavin. Pri tem uporabljamo le najboljša jajca, sadje in smetano.

Naša slaščičarna in kavarna ima v Ljubljani dolgo tradicijo. Naše znanje smo stalno nadgrajevali in še vedno za dopolnjujemo, saj vam želimo zagotoviti le najbolj okusne izdelke.

Izdelujemo dobre torte po naročilu v Ljubljani

Dober glas o naših slaščicah in dobrotah se je hitro razširil. Pogosto se posvečamo sezonskim sestavinam. Za vse letne čase vam pripravljamo sezonske sladice, ki jih popestrimo s posebnimi okusi.

Za celo Ljubljano in širšo okolico izdelujemo torte po naročilu. Vsakemu naročilu se posebej posvetimo. Vaše želje upoštevamo in jih tudi izpolnimo.

Izdelujemo torte različnih velikosti in različnih oblik. Naj bo rojstni dan, obletnica ali ostale posebne dogodke, mi vam bomo naredili dobro torto po naročilu. Za poroke vam lahko napravimo našo posebno sedem nadstropno poročno torto.

Dobre torte po naročilu iz Ljubljane vam popolnoma prilagodimo z različnimi motivi

Naše izkušnje in oko za oblikovanje nam omogoča, da vam oblikujemo torte z različnimi vzorci. Tako bo vaša torta prilagojena vašemu otroku, poročnemu paru ali maturantu. Zagotavljamo vam, da boste pričarali nasmeh na obraz vseh, ki bodo videli in potem tudi poskusili naše torte.

Priporočamo vam našo hišno specialiteto, ki je sladoledna torta, narejene iz treh različnih slojev.

Vse kar morate storiti je, da nam oddate povpraševanje za dobro torto po naročilu iz Ljubljane. Še bolj veseli bomo, če nas obiščete v naši Kavarni in slaščičarni Viki v Ljubljani.