Nazaj na seznam zadetkov

Dobre vodovodne inštalacije, Ljutomer, SLAVIČ DEJAN S.P.

Podjetje SLAVIČ DEJAN S.P. INŠTALATERSTVO SLAVIČ iz Križevcev pri Ljutomeru poskrbi za dobro izvedene vodovodne inštalacije v Ljutomeru, Pomurju in Prlekiji.

Na voljo smo fizičnim osebam, dobro pa sodelujemo tudi z različnimi podjetji.

Gradite na novo, prenavljate, potrebujete mojstra za popravilo? Za vse to, lahko pokličete nas, ki smo profesionalci svojega področja. Za enega pomembnejših področij pri gradnji pa vsekakor želite imeti ob sebi pravo podjetje, v Prekmurju, Prlekiji smo to mi!

Pred samo izvedbo vodovodnih inštalacij si podrobno ogledamo vaše načrte, zamisli, svetujemo pri izbiri materialov, ko se nam zdi smiselno predlagamo spremembe in v celoti izvedemo projekt kot dogovorjeno. Kos pa smo tudi bolj zahtevnim nalogam.

Dandanes si objekt težko predstavljamo brez tekoče vode in si ga tudi ni potrebno, saj za to poskrbimo pri nas.

Kvalitetno in trajno

Kar je dosegljivo s pravo ekipo strokovnjakov in dobrimi materiali, po katerih radi posegamo, saj so se tekom našega delovanja izkazali.

Poleg naštetega si prizadevamo tudi za ažurnost, z odgovarjanjem na povpraševanja in uporabo modernejših tehnik ter materialov.

Nudimo sprejemljive cene, znamo se prilagajat tehničnim standardom, zakonodaji pri izvedbi dobrih vodovodnih inštalacij in vam.

Svoj uspeh gradimo na:

  • korektnem odnosu z zaposlenimi in naročniki,

  • transparentnem poslovanju,

  • kakovosti,

  • strokovnosti in trajno opravljenemu delu.

Vabimo vas v širok krog zadovoljnih naročnikom, katerim smo v Prekmurju in Prlekiji že uredili dobre vodovodne inštalacije.