Nazaj na seznam zadetkov

Dobri strojni ometi Štajerska, JANEZ PLOŠINJAK S.P.

Smo dobro gradbeno podjetje s Štajerske, natančneje okolice Ptuja, ki se ukvarja z zaključnimi deli - strojnimi ometi. Osredotočeni smo predvsem na notranja zidarska dela s sistemi Baumit, Roefix. Pod svoje okrilje vzamemo tako delo na manjših površinah, kot večjih projektih, saj smo s svojo opremo kos tudi bolj zahtevnim naročilom.

Pri izvedbi dobrih strojnih ometov smo pazljivi kakšne materiale izbiramo, o njih se dobro pozanimamo, če so novost na tržišču. Dobri materiali pa še zdaleč niso edina sestavljanka našega uspeha na Štajerskem. Smo tudi dobro opremljeni s profesionalno tehniko in znanjem.

Vse skupaj vodi do zadovoljnih strank in dobrih referenc, ki pa so na tržišču in pri iskanju novih projektov zelo pomembne.

Naše stranke vedo povedati, da:

  • se držimo dogovorjenih rokov,

  • smo prijazni,

  • strokovni,

  • ugodni.

Dobri strojni ometi Štajerska, JANEZ PLOŠINJAK S.P. - izvedeno dobro in lepo, saj skrijemo električno in strojno napeljavo, izravnamo steno in s svojim delom poskrbimo, za nemoteno nadaljevanje zaključnih gradbenih del.

Dobri strojni ometi z vaš dom in poslovni prostor

Je ponudnikov na tržišču kar nekaj in ne veste katerega izbrati? Preberite si mnenja zadovoljnih strank, povprašajte pri znancih in če ste s Štajerske, okolice Ptuja, boste zagotovo slišali za naše podjetje.

Verjamemo, da lahko marsikatero delo pri gradnji marsikdo postori sam, a vendar razmislite, zakaj za dobre strojne omete raje najeti mojstra.

Strojni ometi, še posebej, če želite, da so dobro narejeni, zahtevajo visoko stopnjo strokovnosti in izkušenosti, saj lahko napake, ki jih naredite med temi deli, povzročijo nevšečnosti in dodatne stroške v prihodnosti.

Mojster, ki se s tem ukvarja, bo imel potrebna znanja in izkušnje za izvedbo dobrih strojnih ometov. Pri nas vam zagotavljamo kvalitetno izvedbo del in zmanjšuje tveganje za napake. Svetujemo in pomaga pri izbiri materialov ter tehnik, ki bodo najbolj ustrezale vašim željam in objektu.

  • Skrbno

  • Zanesljivo

  • Odgovorno

Dovolite, da mi poskrbimo za dobre strojne omete na Štajerskem, vi pa se med tem osredotočite na pomembnejše stvari.