Nazaj na seznam zadetkov

Dobro računovodstvo Posavje, Knjigovodski servis Bojana Sotošek s.p.

Jedro vsakega podjetja predstavlja dobro računovodstvo. Nekatera podjetja se odločijo, da bodo sama skrbela za svoje računovodske storitve, a lahko v temu primeru pride do napak. Če vam področje računovodstva ni znano, potem je za vas in vaše podjetje boljše, da se obrnite na strokovnjaka.

Če ste iz Posavja in iščete dober računovodski servis, se obrnite na Knjigovodski servis Bojana Sotošek s.p.

Specialisti smo za:

  • računovodske in knjigovodske storitve,

  • davčno in individualno svetovanje,

  • poslovno in finančno svetovanje.

Imamo bogate izkušnje z vodenjem računovodskega servisa. Sodelujemo z gospodarskimi družbami, društvi in samostojnimi podjetniki in jim pomagamo pri vodenju njihovih podjetij.

S pomočjo dobrega računovodstva boste privarčevali na času in energiji, ki ga lahko vložite v razvoj vašega podjetja. Na ta način lahko preprečite tudi napake, saj mi smo specializirani za računovodstvo in se samo s tem ukvarjamo.

Razmišljate o ustanovitvi podjetja? Nudimo vam strokovno svetovanje, s katerim lahko napravite prve korake, ki vas bodo vodili v poslovni svet. Pomagamo vam lahko tudi pri preoblikovanju, če razmišljate o razširiti vašega podjetja.

Zanesljivi, kvalitetni in dobri, to so lastnosti našega računovodstva iz Posavja

Naš poslovni prostor se nahaja na naslovu: Ulica 11. novembra 49, 8273 Leskovec pri Krškem.

Nudimo vam možnost izvajanja računovodstva na sedežu vašega podjetja ali možnost poslovanja na daljavo, saj lahko poslujemo tudi elektronsko.

Z vami se lahko dogovorimo o opravljanju delnih ali vseh računovodskih storitev.

Za sodelovanje z nami, nas kontaktirajte preko zgoraj navede telefonske številke ali elektronskega naslova. Spremljate nas lahko tudi na našem Facebook ali Instagram profilu.

Veselimo se sodelovanja z vami!