Nazaj na seznam zadetkov

Dokumenti za opravljanje storitev podjetja v Nemčiji, GOBBS svetovanje d.o.o.

Ste podjetnik, ki želi svojo uspešno dejavnost širiti tudi na tuje trge? Veste katere vse dokumente morate urediti in predložiti? Je to za vas neznano področje, kjer bi radi imeli pomoč in podporo strokovnjaka?

Podjetje GOBBS svetovanje d.o.o. iz Gorenjske, je pravi naslov za zgoraj navedena vprašanja. Smo namreč podjetje, ki vam pomaga pri urejanju dokumentov, ki jih potrebujete za nemoteno delovanje vašega podjetja v Nemčiji oziroma celotni Evropi.

Pohvalimo se lahko z dobro uigrano ekipo sodelavcev, ki imajo bogate izkušnje iz:

  • mednarodnega poslovanja

  • davčnega svetovanja (za pravne in fizične osebe)

Dobro sodelujemo s strokovnjaki drugih področij, tudi prava in imamo razvejano mrežo svetovalcev.

Poslovanje v Nemčiji

Dokumente za opravljanje storitev podjetja v Nemčiji uredimo problem funkcionalno in stroškovno optimalno. Naše podjetje je pravi naslov za:

  • Poslovanje v Nemčiji

  • Zaposlitev pri tujem delodajalcu

  • Davčno svetovanje, koristni nasveti

Poleg zgoraj omenjenih odlik pa naše podjetje poskrbi, da pri nas niste le številka. Vsakemu se posebej posvetimo in svetujemo ter urejamo dokumente za opravljanje storitev podjetja v Nemčiji prilagojene vašemu načinu poslovanja.

Stranke pa vedno povedati tudi, da imamo zagnan pristop do dela, smo strokovni in nam je pri delu pomembna visoka stopnja storitev, ki jih nudimo. Ker vemo, da se je v gospodarstvu potrebno hitro odzivati, poskrbimo tudi za neovirano dostopnost in hitro odzivnost na vaša vprašanja.

Veselimo se vašega sodelovanja z nami.