Nazaj na seznam zadetkov

Dolgoročni najem apartmajev v idiličnem kraju Miren

Bi se radi preselili? Iščete ugoden najem apartmaja za daljše časovno obdobje? V podjetju EMBARGOS vam nudimo kakovostno opremljene apartmaje v kraju Miren, kjer na vas čaka udoben dom.

Apartmaji so vam na voljo za dolgoročni najem, minimalno za obdobje 3 mesecev. Lahko ga najamete tudi za eno leto ali dlje.

Odločite se in izkoristite dolgoročen najem naših apartmajev

Lokacija apartmajev je v Vipavski dolini, na naslovu: Orehovlje 14, Miren.

Nahajajo se ob čudoviti tik ob jezu na reki Vipavi, kjer si je reka ustvarila čudovit slap, ki ga lahko opazujete z vašega novega apartmaja.

Šumenje vode deluje sproščujoče, zato je naša nastanitev primerna za vse, ki iščejo miren kotiček, ampak imajo hkrati dostop do večjih krajev in storitev.

Miren je spokojen kraj, ki povezuje Kras z Vipavsko dolino. Tu se nahaja Mirenski grad, pa reka Vipava, ob kateri se lahko sprehajate. Ne daleč stran od naših apartmajev se nahajajo trgovine, lekarna, bencinska črpalka, gostilne in športni park.

Od Nove Gorice ste oddaljeni le 15 minut, če želite lahko skočite tudi v sosednjo Italijo, ki se tudi nahaja v naši neposredni bližini.

Popolnoma opremljeni apartmaji za dolgoročen najem

Naši apartmaji so primerni za dolgoročen najem. Vsi so opremljeni s kuhinjo, hladilnikom, električnim štedilnikom, kopalnico in WC-jem. Tik ob apartmaju se nahaja tudi parkirišče, kjer lahko pustite svoja vozila.

Apartmaji so različnih velikosti, zato nam v povpraševanju omenite, kakšno nastanitev potrebujete in z veseljem vam bomo odgovorili.

Smo zanesljivi najemodajalec, na katerega se lahko vedno zanesete, kadar boste naleteli na težave. Vabimo vas, da si naše apartmaje za dolgoročni najem pogledate.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate tudi peko zgoraj navedenih informacij.