Nazaj na seznam zadetkov

Odličen domač kruh, domače klobase in piščanci s kmetije na Gorenjskem

Dopolnilna dejavnost na kmetiji Jožef Zlate je prodaja domačega kruha iz krušne peči, domačih klobas in piščancev. Na Gorenjsko v Mavčiče prihajajo kupci iz bližnje in širše okolice, ki

  • Radi podprejo lokalne pridelovalce

  • Iščejo kvaliteto za prijazno ceno

  • Cenijo tradicionalne okuse, kakršne izdelki dobijo le, ko so narejeni doma in z ljubeznijo

Vedno smo veseli svojih strank, stalnih in občasnih. Z veseljem vas povprašamo o tem, kaj si želite videti v naši ponudbi in se potrudimo, da zagotovimo prav to.

Skrbno izbiramo sestavine tako za domač kruh iz krušne peči kakor tudi domače klobase. Oboje pripravljamo po preizkušenih receptih. Izkušenj nam ne manjka, prav tako pa ne ljubezni do dela, zato lahko res ponudimo izvrstno izbiro.

Najbolj okusno je domače, kruh, klobase, meso ...

Prepričani smo, da je domače najboljše. Da je poseganje po lokalnih izdelkih pomembno, se zavedajo že številni naši kupci, ki se zavedajo, da je dobro, da je pot od pridelovalca do kupca oziroma krožnika.

S podpiranjem lokalnih pridelovalcev skrbite tudi za okolje. Predvsem pa ima takšna hrana manj konzervansov, višjo hranilno in biološko vrednost.

Tudi na naši kmetiji si želimo, da kupci spodbujajo lokalno samooskrbo, razumejo pomen kakovostne domače hrane, najsi bo to kruh iz krušne peči, klobase, piščančje meso ... Zato z veseljem razveseljujemo s ponudbo, ki navdušuje Gorenjsko. Spoznajte jo tudi vi.