Nazaj na seznam zadetkov

JOŽEF ROŽMAN - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI

bučna semena in olje
Gubčeva cesta 27, 9252 Radenci
Prikaži številko
Po dogovoru

Domače bučno olje Radenci

KMETIJA ROŽMAN se ukvarja s pridelavo domačega bučnega olja. Nahajamo se v Radencih in smo med najbolj konkurenčnimi pridelovalci. Preverite, zakaj smo uvrščeni med top ponudnike. Vključite ga v svojo prehrano in navdušite vaše brbončice.

Z oljarstvom se ukvarjamo že kar nekaj časa in vlagamo v visoko kvaliteto in pristen okus. Neprestano vlagamo v tehnologijo pridelave in jo posodabljamo z novimi polnilnimi in proizvodnimi linijami. Vseeno pa le-ti sledijo tradicionalnim načelom pridelave domačega bučnega olja.

Domače bučno olje pridelujemo iz skrbno izbranih semen, ki so znanega porekla. Pridelujemo ga skladno z vsemi higienskimi standardi in predpisi.

Kvalitetno domače bučno olje iz Radencev

Domače bučno olje ima številne pozitivne učinke na naše zdravje. Na primer, zdravo je za srce. Vsebuje veliko nenasičenih maščobnih kislih omega-3 in omega-6, ki pripomorejo k zdravemu srčno-žilnemu sistemu. Na ta način znižuje raven slabega holesterola v krvi in je primeren tudi za ljudi s težavami krvnega tlaka.

Domače bučno olje vsebuje vitamine A, B, C, D in E ter minerale, kot so magnezij, kalcij, kalij in cink. Je dobro za kožo, saj upočasni proces staranja. Ker pa vsebuje veliko antioksidantov, deluje protivnetno. Zelo pozitivno lastnost je, da ima blagodejne učinke na delovanje možganov, zato izboljšuje razpoloženje.

KMETIJA ROŽMAN iz Radencev vam nudi domače bučno olje, izdelano iz najboljših surovin. Ne odlašajte in se prepričajte o pozitivnih učinkih bučnega olja. Z veseljem se vam bomo posvetili.