Nazaj na seznam zadetkov

Slavica Pesel - nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji

Dvorjane 10, 2241 Spodnji Duplek
Prikaži številko

Na kmetiji Pesel pri Mariboru se ustavite po domače mleko in pekovske izdelke

S prodajo mleka in pekovskih izdelkov se na kmetiji Pesel ukvarjamo že kar nekaj časa. Do danes so nas dodobra spoznali Mariborčani, vse več zadovoljnih strank pa pride tudi od dlje. Vedo, kaj je dobro, domače in ugodno:

naše domače kravje mleko ter

sveže spečeni izdelki, kot so:

  • kruh iz krušne peči

  • krofi

  • gibanice

  • potice

  • drobno pecivo

  • piškoti

Naročila so možna po telefonu ali po e-pošti z osebnim prevzemom na našem naslovu v Spodnjem Dupleku, če niste prepričani, kaj bi kupili ali bi raje najprej poskusili dobrote z naše kmetije, preden opravite večje naročilo, pa ste dobrodošli tudi vsako sredo na mini tržnici pri hotelu Slavija Maribor.

Tam vas pričaka naša polna stojnica, katere obiska ne boste želeli več zamuditi.

Prodaja domačega mleka in pekovskih izdelkov

S kmetijstvom se pri Peslovih ukvarjamo že dolgo. Najbolj pomembno nam je, da prodajamo domače in kvalitetno. Vse več kupcev namreč prihaja, ker si želijo v svojo prehrano dodati lokalne produkte, sestavine, jedi, takšne, za katere vedo kje in kako so pridelane, narejene.

S tem je seveda povezana tudi skrb za naše okolje. Če kupujete domače mleko in pekovske izdelke, gre za kratke dobavne verige od kmetije do kupca. Sestavine in izdelki ne potujejo daleč, za pakiranje je potrebno mnogo manj embalaže in podobno.

Če tudi vi iščete načine, kako na mizo dodati bolj kakovostne, lokalne oziroma domače sestavine, potem vas na naši kmetiji oziroma na naši stojnici vsako sredo v Mariboru zagotovo čaka prava ponudba.