Nazaj na seznam zadetkov

Domači in mednarodni prevozi blaga, Mely transport, d.o.o.

Mely transport, d.o.o. je transportno podjetje, ki je usposobljeno za domače in mednarodne prevoze blaga. Smo strokovno usposobljeni in prevoze opravimo po najbolj optimalnih poteh. Imamo lasten vozni park, ki je varen, tehnično pregledan in nam omogoča optimalno izvedene prevoze.

Ko opravljamo domače in mednarodne prevoze blaga strmimo k doseganju vašega zadovoljstva in upoštevanju vaših želja in uslug. Spoštujemo okolje in spodbujamo načela lojalnosti in etike. Vlagamo v inovacije in usposabljanja.

Naši vozniki so strokovno usposobljeni in izurjeni. S prevozi imajo veliko izkušenj, so fleksibilni in delo opravljajo odgovorno, skladno z vsemi predpisi. So ažurni, zanesljivi, vestni in profesionalni. Prevoze opravimo po sprejemljivih cenah.

Nudimo vam domače in mednarodne prevoze blaga po top ponudbo - v Mely transport, d.o.o.

Ko se boste odločili za domače ali mednarodne prevoze blaga z Mely transport, d.o.o., se bomo dogovorili o vrsti blaga, velikosti tovora, teži tovora, začetni lokaciji ter končnim ciljem. Mi se bomo potrudili, da bo blago prispelo pravočasno in varno.

Našim naročnikom smo vas čas na voljo, ko želijo informacije o stanju ali lokaciji blaga. Načrtujemo najbolj optimalne poti, da se tako izognete nepomembnim stroškom. Našim cenjenim strankam pa nudimo tudi občasne do -5% popuste. Izkoristite jih in nas povprašajte zanje.

Stopite v stik z nami preko kontaktov, ki jih najdete zgoraj na objavi, če želite top ponudbo in top pogoje sodelovanja za domače ali mednarodne prevoze blaga.