Nazaj na seznam zadetkov

KMETIJA KAJŽER, Ivan Praznik - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji

logo
čebelnjak
Spodnja Orlica 32, 2364 Ribnica na Pohorju
Prikaži številko
Pon - Pet: 6:00–20:00 Sobota: 6:00–20:00 Nedelja: 8:00–17:00

Domači med in kis, Podravska

Imate radi domače pridelke, izdelke? Radi s svojimi nakupovalnimi odločitvami podpirate slovenske pridelovalce? Ste navdušeni nad medom?

Na kmetiji Kajžer iz Ribnice na Pohorju, na Podravskem, si zagotovite prvovrsten jabolčni kis ter domač med. Mi vam nudimo tisto pravo, pridobljeno z naravo.

Jabolčni kis ima glede na zadnje ugotovitve mnoge zdravilne učinke kot so zniževanje holesterola, znižanje krvnega tlaka, zmanjšanje debelosti in uravnoteženje prebave.

Poleg tega je domači jabolčni kis naše kmetije izdelan iz jabolčnega soka in ne iz koncentrata, kar pomeni, da ne izgubi aromatičnih snovi in vitaminov in to nas uvršča med bolj kakovostne ponudnike. 

Mnoge pohvale za kakovost domačega jabolčnega kisa in okusa medu izpod Pohorja, Podravska

Naši kupci so nad okusom navdušeni. Poizkusite domač med in kis tudi vi.

Izberite kakovost in si zagotovite domač med in kis.

Pokličite nas!

Čebelarstvo, Pohorje

Dobrodošli na naši kmetiji in v čudovitem svetu čebelarstva na Pohorju, kjer vas vabimo, da odkrijete okus pristnega domačega medu, ki ga pridelujemo z ljubeznijo in skrbjo za naše čebele in naravo!

Čebelarstvo kmetije Kajžer stremi k zagotavljanju kakovosti in pristnosti naših medenih izdelkov. Čebele nabirajo nektar iz različnih cvetlic na Pohorju, kar ustvarja edinstvene okuse medu, bogate z aromami in hranili.

Ponosni smo, da po naših izdelkih posega vedno večje število ljudi. Z nakupom pri nas, podpirate naša prizadevanja in trdo delo, kar nam daje zagon za naprej.

Spoštujemo naravo in skrbimo za dobro počutje naših čebel. Te živijo v okolju, ki je brez strupenih pesticidov in herbicidov, kar zagotavlja čist in naraven med, poln koristnih hranil.

Z vami bomo z veseljem delili svoje znanje o čebelarjenju in uporabi medu v vsakdanji prehrani. Domač med in kis za vaše zdravje in dobro počutje.

Okusite naravo v kozarcu medi in steklenici domačega kisa, Podravska.

Ne odlašajte več! Za okusen, zdrav in naraven med, pridelan na Pohorju, nas kontaktirajte.

Veseli bomo vašega zanimanja za naš med in domač kis, Podravska.