Nazaj na seznam zadetkov

Domači mlečni izdelki Bovec, Ekološka kmetija Škander

Na naši ekološki kmetiji Škander se ukvarjamo z rejo ovac in koz ter izdelavo različnih domačih bovških izdelkov iz ovčjega in kozjega mleka. Ker je naša živina doma rejena, so naši izdelki vrhunske kvalitete.

Našo ponudbo domačih mlečnih izdelkov si lahko ogledate na naslovu: Klanc 43, Bovec.

Med našimi domačimi mlečnimi izdelki iz Bovca najbolj izstopa naš domači sir

Dober glas seže v deveto vas in beseda o naši prodaji okusnega in domačega sira, se je hitro razširila. Številne stranke vedno ponovno prihajajo k nam po naše domače mlečne izdelke.

Naše stranke, tudi največje poznavalce na sir, prepriča naš neverjeten okus.

Sir pripravljamo iz ovčjega in kozjega mleka. Kupite lahko velik kolut sira, ali pa vam ga narežemo na poljubno velike kose.

Poleg sira vam nudimo tudi druge domače mlečne izdelke

Naša ponudba domačih mlečnih izdelkov zajema tudi druge specialitete iz Bovca. Na ekološki kmetiji Škander vam nudimo tudi:

  • albuminsko skuto, ki jo mogoče nekateri bolje poznate pod italijanskim imenom ricotta,

  • kefir in

  • domači jogurt.

Vsi naši izdelki so doma pripravljeni, zato vam lahko obljubimo najboljšo kvaliteto, ker nadzorujemo celoten postopek pridelave mleka in ostalih mlečnih izdelkov.

Če imate dodatna vprašanja o naši ponudbi, smo vam na voljo po elektronski pošti ali telefonu. Naše kontaktne informacije se nahajajo na vrhu strani.

Oddajte nam povpraševanje ali nas obiščite v Bovcu. Z našo široko ponudbo domačih mlečnih izdelkov boste navdušili sebe in svoje najbližje.