Nazaj na seznam zadetkov

Domači piškoti Vrhnika, Pekarna Adamič

Stranke nas rade obiščejo, ker vedo, da pri nas pečemo najboljše kekse po preverjenih, starih receptih, ki so se jih posluževale že naše babice. Okoli naše pekarne vedno vije prijeten vonj, ki vam sporoča, da ste na pravem naslovu.

S svojimi dobrotami oskrbujemo tudi večje trgovske verige po vsej Sloveniji, saj imamo sodoben zmogljiv obrat in ekipo zaposlenih, ki je brez težav tudi velikim naročilom.

Našo staro pekarno in domače piškote pozna cela Vrhnika

Kdo ne pozna vrhniških srčkov, ali smetanovih piškotov ter zapeljivih breskvic in drugih dobrot, ki so zaželene dobrote na:

  • porokah,

  • birmah,

  • jubilejih

  • in drugih praznovanjih ali dogodkih.

Nismo pa pozabili niti na kupce, ki imajo določene zdravstvene omejitve, za njih smo pripravili kekse Diana, ki so brez sladkorja in tako primerni za diabetike.

Pohvalimo pa se lahko tudi z vrhniškimi keksi, ki so narejeni brez jajc in brez mleka.

S sladkimi dobrotami iz Vrhnike razveseljujemo že 50 let!

To je 50 let trdega dela, predanosti in tradicije, na kar smo zelo ponosni. Pecivo izdelujemo iz naravnih sestavin, brez umetnih dodatkov in raznoraznih drugih aditivov.

Pričakujete goste? Postrezite jim s piškoti PEKARNE ADAMIČ! Naše stranke prisegajo, da nimajo konkurence.

Kaj pa tisti, ki niso tako navdušeni nad sladkim pecivom? Brez skrbi, pri nas mislimo tudi na vas in vam ponujamo slano pecivo.

Obiščete nas lahko vsak dan od ponedeljek do sobote, v primeru, da organizirate dogodek, pa se lahko prilagodimo tudi vašim željam in vam prilagodimo ponudbo, ki je vedno sveža in kakovostna.

Kakovost je naše glavno vodilo in eden izmed razlogov dolgoletnega obstoja, za katerega si bomo prizadevali tudi v bodoče.

Po kekse, slano in sladko pecivo zavijte v PEKARNO ADAMIČ na Vrhniki! Prijazno vas bomo pozdravili in ponudili najboljše kekse!

Vabljeni!