Nazaj na seznam zadetkov

Dostava hrane in pic na dom Halo Erik Ajdovščina

Halo Erik Ajdovščina vam na dom ali pisarno dostavimo pice, ocvrte lignje, pohane zrezke in ostalo ponudbo, da se dobro in ugodno najeste, ko iz kakršnega koli razloga ne kuhate sami.

Vse jedi pripravljamo sproti in so sveže, narejene iz skrbno izbranih sestavin. Veliko pozornosti namenjamo tudi zanesljivi dostavi. Naši dostavljavci hrane so odzivni, prijazni in za vašo lakoto odlično poskrbijo v najkrajšem možnem času.

Hitra dostava hrane na dom po Ajdovščini pri nas najbolj ugodno

Skrbimo, da hrano kakovostno pripravljamo, ob tem pa, da je na voljo vsem, zato imamo zelo dostopno ceno. Vedno se trudimo zadovoljiti vse okuse in želje svojih gostov, zato ponudbo stalno tudi izboljšujemo.

Tako smo se med drugim specializirani za prav posebno storitev, in sicer dostavo "Party boxov". Gre za odlično rešitev, ko želite pogostiti večje število ljudi na kakršnih koli dogodkih. Pripravimo vam namreč pico s 50 kosi!

Pica bo poseben dodatek vašemu praznovanju in bo navdušila vaše goste ali pa zaposlene po poslovnem sestanku. Za kakršno koli priložnost, izkoristite našo "Party box" ponudbo z dostavo pic na dom, piknik ali zabavo na področju Ajdovščine in njene okolice.

Pokličite Halo Erik in naročite dostavo še danes!