Nazaj na seznam zadetkov

Dostava in montaža pohištva Osrednja Slovenija, Montaža Klun d.o.o.

Ste iz Osrednje Slovenije? Kupujete novo pohištvo in potrebujete nekoga za dostavo in montažo pohištva? Potem ste našli idealnega izvajalca.

Naj vam selitev in montaža pohištva ne uničita dan

Vaša selitev stoji pred vrati, vi pa ste kupili novo pohištvo in nimate nikogar, ki vam bi ga dostavil. Škatel je enostavno preveč in že čutite, kako vam upada motivacija. Ne bi raje delo prepustili strokovnjakom?

Takšnim strokovnjaki smo mi. V podjetju Klun s.p. smo se specializirali za področje dostave in montaže pohištva na širšem območju Osrednje Slovenije.

Naše posebno področje je sestavljanje pohištva prodajalcev, kot je Ikea. Vi si izdelek izberete, ga naročite v trgovini in ostalo prepustite nam. Mi vam bomo naročilo šli iskati, vam ga dostavimo na dom in zmontiramo. Pri sestavi upoštevamo navodila, da bo vaše pohištvo takšno, kot ste si ga želeli.

Vse kar morate vi storite je, da uživate v uporabi vašega novega kosa pohištva.

Z našimi strankami na območju Osrednje Slovenije dobro sodelujemo

V našem podjetju se z našimi strankami dogovorimo o poteku dela. Odzivamo se hitro in se željam naših strank prilagodimo. Nudimo vam ugodno ponudbo in kvalitetno storitev, zato se naše stranke rade obrnejo na nas.

Naši delavci so pri svojem delu izjemno natančni in skrbni. Vaše pohištvo bodo za vas dostavili direktno iz trgovine do vaši vrat.

Za vprašanja in dodatnih informacijah o naši storitvah nas kontaktirajte. Naše kontaktne informacije lahko najdete zgoraj.

Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite strokovnjake za dostavo in montažo vašega pohištva.