Nazaj na seznam zadetkov

Dostava in prodaja goriva, ŠVAGELJ SEVERIN S.P. AVTOPREVOZNIŠTVO

Za prodajo in dostavo goriva, se obrnite na podjetje ŠVAGELJ SEVERIN S.P. AVTOPREVOZNIŠTVO iz Štanjela na Krasu, saj je daleč naokoli zagotovo eden najboljših ponudnikov. 

Nudimo vam celovite storitve, saj pri nas dostavo in prodajo goriva opravijo naši profesionalni, natančni, zanesljivi in strokovno usposobljeni vozniki, ki pa vam bodo znali tudi odlično svetovati in vas orientirati. 

Dostava in prodaja goriva kurilnega olja ter dizelskega goriva za podjetja in kmetijstva.

Gorivo, ki vam ga dostavimo na želeni naslov se preverja v skladu z zahtevami veljavne zakonodaje v Republiki Sloveniji. Gorivo izpolnjuje pogoje slovenskega standarda SIS EN ISO 4259. Poleg tega pa se kvaliteta ekstra lahkega kurilnega olja zrcali tudi v boljšem izkoristku energije, prijaznosti do okolja ter stabilnosti pri nizkih temperaturah.

Dostava in prodaja goriva se vrši:

  • na Goriškem

  • na Notranjsko-kraškem

  • v Obalno-kraški regiji

Za dostavo in prodajo goriva smo za vas vedno na voljo

Našim cenjenim strankam občasno nudimo morebitne akcije, zato nas povprašajte za mogoče popuste in si zagotovite top ponudbo!

Pri dostavi in prodaji goriva si želimo tesnega sodelovanja s stranko, saj nas zanimajo vse njihove želje in zahteve, da izvedene storitve kar najbolj približamo vaši ideji, ker vemo, da tako dosežemo zadovoljstvo, ki pa je za nas na prvem mestu. 

Z našim podjetjem lahko pričakujete prvovrstno kakovost izvedenih storitev, smo zelo prilagodljivi in korektni, prav tako pa vam nudimo konkurenčne cene. 

Za dostavo in prodajo goriva imamo za vas pripravljeno super ponudbo!

Vemo, da si pri dostavi in prodaji goriva ne moremo privoščiti zamud, zato so prevozi opravljeni kakovostno in hitro, tekočine pa varno prispejo na končno destinacijo.

Za kvalitetno izvedeno dostavo in prodajo goriva boste z nami izbrali pravo rešitev, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte peko navedenih kontaktov.

Veselimo se sodelovanja z vami!