Nazaj na seznam zadetkov

Dostava paketov po Sloveniji, Damir Osmičević, s.p.

Potrebujete logistične usluge? Morate poslati pošiljko in hitrost igra pri tem ključno vlogo? Iščete kurirsko službo? Obrnite se na podjetje Damir Osmičević s.p., nudimo vam dostavo paketov.

Naše podjetje z veliko izkušnjami, željo ustreči stranki in uspešno izpolniti nalogo, vam nudi razne storitve na področju logistike, predvsem dostavi paketov, kar nudimo po vsej Sloveniji.

Pohvalimo se lahko z dobro uigrano ekipo zaposlenih, ko govorimo o dostavi paketov.

  • Konkurenčne cene

  • Hitra dostava

  • Veliko zadovoljnih strank

  • Morebitne zagate vedno rešujemo v prid naročnikom.

Vsak dan sodelujemo s svojimi zanesljivimi poslovnimi partnerji. Le tako lahko svojim strankam nudimo hitre in kvalitetne storite, kar lahko potrdi že mnogo zadovoljnih strank in odličnih referenc. Bi bili radi med njimi tudi vi?

Nenehno sledimo novostim in zakonodaji na področju dostave paketov tv Sloveniji, da dobite top rešitve

Na voljo smo podjetjem kot posameznikom za občasno ali redno sodelovanje.

Nenehno vzdržujemo svoje prostore in vozila, skrbimo, da so primerno servisirani in opremljeni za letne čase. To nam omogoča nemoten potek dela in hitro odzivnosti. Smo odgovorni, tako do vas, kot do vašega blaga, zanesljivi in zelo prilagodljivi, saj se zavedamo, da le tako lahko zagotovimo uspešen prevoz in dostavo paketov po vsej Sloveniji.

Za manj ali bolj zahtevne projekte oziroma dostave paketa smo vam na voljo. Pokličite nas, prepričajte se o naši ponudbi in nam sporočite svoje želje. Mi pa se bomo potrudili najti za vas najbolj optimalno rešitev.

Pri nas ubiramo bližnjice samo v prometu, nikakor pa ne, ko se gre za kvaliteto opravljene storitve.

Vi naročite in s pomočjo nas, paket dobite!