Nazaj na seznam zadetkov

Zaupajte paketno dostavo po Sloveniji podjetju Kurirske storitve J&B - Djani Jelenko Baralić s.p.

Redno ali občasno potrebujete storitve kurirske službe? Si želite vedno sodelovati z istim kurirjem, ki mu zaupate, da bo pakete dostavil varno in pravočasno?

Če svojim strankam zagotavljate dostavo paketov na njihov dom ali v pisarno, je zelo pomembno, da ti pridejo na svoj cilj nepoškodovani in seveda v dogovorjenem času.

Zato sodelujete podjetjem Kurirske storitve J&B - Djani Jelenko Baralić s.p., v katerem so vam na voljo storitve:

  • GLS dostava

  • paketna dostava/ dostava paketov

  • kombi prevozi

  • druge kurirske storitve po dogovoru

Najbolj zanesljive kurirske storitve in dostava paketov po Sloveniji

V našem podjetju se zavedamo odgovornosti, ki nam jo naložite, ko nam v dostavo prepustite pakete.

Za svoje stranke in tudi končne kupce, ki dostavljene pakete prejmejo, smo vedno prijazni in prilagodljivi. Želimo, da nam popolnoma zaupate s paketi in ste brez skrbi, kako bodo prišli na cilj.

Po izjemno konkurenčnih cenah pakete dostavljamo po celi Sloveniji, pri tem pa skrbimo, da se paketi dostavljajo po optimalno načrtovanih poteh. Torej da so v rokah prejemnikov v najkrajšem možnem času in seveda nepoškodovani. Zato tudi redno skrbimo za vzdrževanje vozil, s katerimi paketi potujejo po celi Sloveniji.

Da smo zaupanja vredni, zanesljivi, odzivni, prilagodljivi, oziroma vse, kar se od kurirske službe pričakuje, vam bodo potrdile zadovoljne stranke. Bodite med njimi - pokličite za sodelovanje!