Nazaj na seznam zadetkov

Dostava pizze Kranj okolica, pizzerija ORLI

Pizzerijo ORLI najdete na naslovu Tenetiše 80 na Golniku. Nudimo vam dostavo pizz po celotni okolici Kranja. Brezplačno dostavljamo v radiju 8 km, plačate le embalažo. Naročila sprejemamo od srede do nedelje, med 12. in 21:30 uro. Sicer pa vas pričakujemo tudi na naši lokaciji, prav tako od srede do nedelje do 22. ure. Vljudno vabljeni!

Pizzerija Orli se ponaša s 30 letno tradicijo. Pizze in pizza rolice izdelujemo iz testa z drožmi. Testo izdelamo sami iz vrhunske moke, kvasa, droži in vode. Testo vzhaja najmanj 48 ur. S tem dosežemo, da je testo dobro prebavljivo, zato se po naših pizzah ne boste počutili napihnjeno. To je tudi dodana vrednost naše pizzerije.

Sestavine, ki jih uporabljamo za izdelavo pizz so sveže, znanega porekla, okusne, zdrave... Razlika je očitna, okusite jo. Dostavo pizz po okolici Kranja opravi naše osebje, ki je prijazno, spoštljivo, profesionalno, prilagodljivo in odgovorno.

Za dostavo pizze v Kranju z okolico pokličite top ponudnika - pizzerijo ORLI

Pizze, ki vam jih nudimo v široki top ponudbi pizzerije ORLI so:

  • vegetarijanske pizze

  • mesne pizze

  • morske pizze

Ponudbo pa dopolnjujejo tudi solate, pizza rolice, ocvrti sir, zrezki, lignji, sladice, alkoholne in nealkoholne pijače.

Pri pizzah lahko izbirate med malo in veliko. Pri dostavi pizze po okolici Kranja upoštevamo vse higienske standarde, pizze pa izdelujemo v naši profesionalni kuhinji, ki je čista in urejena. Oglejte si na naši spletni strani top ponudbo pizz in ostalih jedi.

Naročite si kar v udobje svojega doma ali pa na delovno mesto tisto, kar ste si zaželeli. Ob dostavi pizze po okolici Kranja bomo upoštevali vaše želje in zahteve. Z veseljem pričakujemo vaše naročilo!