Nazaj na seznam zadetkov

Dober računovodja na Gorenjskem vas čaka v servisu Dušanka Lukič s.p., Preddvor

Iščete dobrega računovodjo nekje na Gorenjskem, da vam pomaga pri obračunih plač, pripravi bilanc, DDV-ju, vodenju glavne knjige ipd.?

Nimate časa in znanja, oziroma bi ju raje namenili za opravljanje svoje dejavnosti in ustvarjanje zaslužka v podjetju?

V računovodskem servisu DL GRAF KNJIGOVODSTVO, RAČUNOVODSTVO, DAVČNO SVETOVANJE, DUŠANKA LUKIČ S.P. iz Preddvora, vas razumemo in vam bomo znali pomagati.

Smo dober računovodja, ki skrbi za brezhibna računovodstva pri številnih gorenjskih podjetjih. Z veseljem razbremenimo tudi vas in opravimo vsa računovodska in knjigovodska dela, da bo vaše poslovanje urejeno, kot mora biti.

  • Zanesljivo

  • Diskretno

  • Odgovorno

  • Natančno

Temelj uspešnega poslovanja je tudi izbira dobrega računovodje

Dober računovodja vam prihrani marsikatero skrb, strošek in ogromno časa, ko ste na začetku poslovanja in tudi kasneje.

Ne le, da vam dober računovodja pomaga pri knjiženju računov, pripravi in oddaji bilanc, s svojim znanjem in izkušnjami vam lahko tudi svetuje. Predvsem na področju davkov je to zelo dobrodošlo, daj mnogi podjetniki sami ne vedo, kako lahko optimizirajo davčne obveznosti.

Če bomo sodelovali, bodo vaši dobri poslovni rezultati pomembni tudi nam. Vsakega dela se bomo zato lotili natančno, odgovorno in ga opravili v dogovorjenem roku. Skrbeli bomo, da bomo delali v korist vašega podjetja. To pomeni, da smo hitro odzivni za vsa vprašanja, da ažurno rešujemo kakršnekoli računovodske probleme in vas tudi sami obveščamo o za vas pomembnih temah.

Ko imate zaupanja vrednega računovodjo, ki vaše poslovanje strokovno spremlja, je to dobro za vaš posel. In če ste na Gorenjskem, vam do dobrega posla z veseljem pomagamo tudi mi.

Pokličite za ponudbo, sodelovanje, ogled naših referenc in kompetenc. Prepričajte se sami, da smo dober računovodja, ki na Gorenjskem svojim strankam ponuja partnerstva v vsestransko zadovoljstvo.