Nazaj na seznam zadetkov

Dvigovanje bremen z avtodvigalom v Ljubljani

Naj preveliko breme ne predstavlja prevelik izziv. Pomagajte si z avtodvigalom.

Dvignemo bremena na območju Ljubljane

Znotraj svojega voznega parka imamo avtodvigala. Avtodvigala so visoko zmogljivi hidravlični stroji, ki jih lahko uporabljamo v številne namene. So pripomoček na gradbiščih, pri montažah ali demontažah raznih kovinskih, betonskih ali lesenih konstrukcij.

Tovorno vozilo je opremljeno z dvigalom, ki omogoča transport bremena, razkladanje in nakladanje, brez uporabe dodatnih strojev in naprav.

Za storitev z avtodvigalom je potrebno imeti ustrezna dovoljenja, opremo in strokovno opremljeno ekipo delavcev. Tovor lahko samostojno nakladamo, prevažamo in razkladamo na želeno mesto.

Naše podjetje BRUN LES ima na voljo avtodvigalo, s katerim lahko na območju Ljubljane dvignemo razna bremena.

Če se odločite za naročilo avtodvigala, sporočite velikost oz. težo tovora, lokacijo naklada oz. razklada.

Obožujemo les in iz njega izdelujemo razne izdelke

Poleg avtodvigal se naše podjetje ukvarja tudi z izdelavo brunaric, nadstreškov, kozolcev, vrtnih hišk, hlevov in drugih lesenih izdelkov. Pri našem delu uporabljamo sodobno tehnologijo in najkvalitetnejši les.

Naša ljubezen do lesa se kaže v naši visoki kakovosti, izkušenem kadru in številnih referencah.

Do naših kupcev smo prilagodljivi in se potrudimo uresničiti vsako željo naročnika.

Če gradite leseni objekt, smo pravi naslov za vas. Gradnjo lahko kombinirate z našim avtodvigalom. Na ta način ne potrebujete klicati dodatnega izvajalca in vam celotno delo opravimo mi.

Pošljite nam povpraševanje, nas pokličite ali obiščite našo spletno stran. Z veseljem vam bomo pripravili najboljšo ponudbo in odgovorili na vaša vprašanja.