Nazaj na seznam zadetkov

Preciznost in dobro zmogljivost obdelavo kovin vam zagotavlja podjetje E-STEEL, Etien Šavli s.p.

V naši delavnici vam nudimo funkcionalno izpopolnjene stroje, s katerimi zagotavljamo dobro opravljeno storitev. Poleg kvalitete izdelka in našega dela, pa je ključna tudi dobra komunikacija z naročnikom, saj le tako lahko ugodimo vašim željam in potrebam, katerim pozorno prisluhnemo.

Tako dobimo izdelke ali polizdelke, ki služijo nadaljnji uporabi tako v kovinski, avtomobilski industriji, gradbeništvu, kot tudi na drugih področjih.

Kovina je osnovni material, kot recimo les, ali kamen, ki smo se jo ljudje skozi stoletja naučili obdelovati in uporabljati. Je trden, odporen in trajnostni material in zaradi svojih lastnosti zelo priljubljen.

Našim naročnikom nudimo kvalitetne izdelke po konkurenčni ceni

Prilagajanje, kratki odzivni roki, zanesljivost in natančnost - E-STEEL, Etien Šavli s.p.

Vedno znova stremimo k izboljšanju svojih storitev, dela, strojev in orodja. Smo v koraku s časom in opremljeni s strokovnim znanjem in izkušnjami. Smo ambiciozno podjetje, ki se pridno širi in razvija, k temu pa pripomorete tudi naši naročniki z vašim zaupanjem.

Razbremenimo vas skrbi v primeru, da ne veste točno, kako bi se lotili dela oziroma, kaj bi želeli naročiti.

  • Svetujemo,

  • predlagamo

  • in razrešujemo dileme.

Zakaj nas izbrati za obdelavo kovin? Ker se na svoje delo res dobro spoznamo, to prepoznajo tudi naši kupci, ki so naša najboljša reklama.