Nazaj na seznam zadetkov

Ekološka kmetija PURAN, vzreja in prodaja puranov ter piščancev, mletje moke, Dušan Matjaž s.p.

Tirosek 56A, 3342 Gornji Grad
Prikaži številko
po dogovoru

Eko piščančje in puranje meso

Vas prevzame občutek navdušenja, ko stopite v prostor in vonjate omamno aromo slastnega piščanca, ki se peče v pečici? Pričakujete goste in jih želite presenetiti z okusnimi jedmi med katerimi mora biti tudi kvalitetno meso? V takih primerih ali pa, kar tako za vsak dan, vam priporočamo obisk ekološke kmetije Puran v Gornjem Gradu na Savinjskem.

Pri nas ekološko vzrejamo purane in piščance, ki imajo dobre pogoje za bivanje, hranimo pa jih s kvalitetno hrano, brez umetnih dodatkov in kemije. Ker je naravno najboljše!

Na to prisegajo tudi naše stranke, ki nas rade obiskujejo in znajo priporočiti naprej. Poleg kvalitetnega mesa vam postrežemo tudi z nasvetom, kako meso pripraviti in postreči.

Če vam je pomembna kvaliteta vaših jedi, izberite perutninsko meso iz lokalne in ekološke pridelave

Vse peč potrošnikov razmišlja, kaj da na svoje krožnike oziroma kako so pridelane sestavine za pripravo jedi. Ekološko je zagotovo najboljše, če je pridelava lokalna, pa močno prispevate tudi k manjšemu onesnaževanju (krajši prevozi, manj embalaže za pakiranje izdelkov ipd.). Z nakupom eko piščančjega in puranjega mesa na kmetiji Puran pa seveda podpirate tudi lokalno kmetijstvo, gospodarstvo.

Poleg puranjega in piščančjega mesa, je tudi naša mleta moka tista, ki očarati zna!

Prodaja svežega puranjega in piščančjega mesa najvišje kvalitete za vse tiste, ki cenijo dobre stvari in radi podpirajo s svojimi nakupi kmetije in domače pridelovalce.

Pokličite nas, zaupajte nam vaše želje in trudili se jih bomo uresničiti v obliki prvovrstnega mesa.

Načrtujete piknik, gostijo ali manjše kosilo? Naj bo na mizi dobra hrana. Zdrava, domača pridelana hrana ni le okusna, ampak je tudi naložba v naše zdravje. Da bi vam to še dolgo in dobro služilo, vabljeni na naši kmetijo!

Ekološka kmetija PURAN, Dušan Matjaž s.p. vam pričakuje in se vam ob nakupu lepo zahvaljuje. Vabljeni!