Nazaj na seznam zadetkov

Ekspandirano izolacijsko pluto in lesene stopniščne ročaje

Podjetje Jermol je z mizarsko obrtjo pričelo leta 1964. Včasih majhna delavnica je danes večja, sodobna proizvodnja, kjer pa še vedno ohranjamo ljubezen do lesa. V desetletjih delovanja smo vedno prisegali na kvalitetne rešitve, ki uporabnikom dolgo služijo in vseskozi zagotavljajo kvalitetno bivanje.

Za vse, ki si želite v domu ali drugem objektu uporabljati naravne materiale, znamo ponuditi rešitve, med katerimi je prava tudi za vas. Trenutno vas v ponudbi čakajo:

 • leseni stopniščni ročaji, deske in okrogle palice raznih premerov

 • zaključne letve iz lesa

 • ekspandirana izolacijska in proti vibracijska pluta

 • pritrdilni material za obloge in letve, profilna šablona, naravni izdelki za zaščito lesa

Ekspandirana izolacijska pluta

Eden glavnih Jermolovih produktov je ekspandirana izolacijska pluta, ki se uporablja za izolacijo zunanjih sten objekta. S svojimi odličnimi izolativnimi lastnostmi zagotavlja bolj ekonomično oziroma učinkovito ogrevanje in hlajenje stavbe, predstavlja tudi odlično akustična oziroma zvočno izolacijo.

Ker je pluta naraven material nima škodljivega vpliva na kvaliteto zraka v notranjih prostorih (ob izpostavljenosti ognju ne oddaja strupenih plinov) in je na splošno prava izbira v EKO gradnji, torej, če želite biti trajnostni ter okolju prijazni.

 • Poraba energije pri izdelavi ekspandirane izolacijske plute je majhna,

 • 100% proizvodnega odpadka (ostanek plute, prašni delci) uporabimo,

 • pluto je možno v celoti reciklirati.

V podjetju Jermol lahko naročite različne debeline standardne in HD gostote ekspandirane izolacijske plute. Več debelin imamo vedno na zalogi, sicer pa jih po dogovoru dobavimo v najkrajšem možnem času.

Tehnične lastnosti, certifikate, načine uporabe oziroma montaže vam predstavimo ob oddanem povpraševanju oziroma pripravi ponudbe. Ne odlašajte s kontaktom, če imate dodatna vprašanja.

Leseni stopniščni ročaji

Velik del naše proizvodne dejavnosti predstavljajo tudi leseni stopniščni ročaji. Največkrat izbrani oziroma prepoznavni so okrogli stopniščni ročaji iz masivnega lesa premera 45 in 50 mm, seveda pa so na voljo tudi v drugih oblikah oziroma po meri - po vašem načrtu.

Oblike stopniščnih ročajev iz masivnega lesa

 • Okrogli

 • Gobica

 • Pravokotni z zaokroženimi robovi

 • Ročajne deske

Vse ročaje pobrusimo in pripravimo za končno površinsko obdelavo.

Da vam prihranimo čas, pri nas dobite tudi stenske nosilce ročajev in seveda kakršenkoli nasvet oziroma pomoč pri izbiri, glede montaže, uporabe ...

Zagotavljamo čim krajše dobavne roke, ugodno ceno za visoko kvaliteto in funkcionalnost izdelkov ter seveda maksimalno prilagodljivost vašim individualnim željam. Zaupajte nam jih v povpraševanju in pričakujte top ponudbo.

ekspandirana izolacijska pluta
leseni stopniscni rocaji iz masivnega lesa