Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne elektroinštalacije in meritve tudi do 20% ceneje si zagotovite v EL-KOM Jože Korelc s.p.

Med akcijsko ponudbo v našem podjetju dobite od 10 do 20 % popust na

  • ugodne elektroinštalacije

  • meritve elektroinštalacije

  • meritve strelovoda

Dodatno nam zaupajte tudi strelovodne inštalacije, računalniška omrežja, vzdrževanje objektov, adaptacije in tako prihranite čas in denar, ker za vse poskrbimo na enem mestu. 

Če se boste odločili za ugodne elektroinštalacije izkoristiti našo ponudbo, boste dobili največ za svoj denar

Za izvedbo ali prenovo elektroinštalacij smo dobro opremljeni. Uporabljamo samo preverjene, varne, kakovostne elektroinštalacijske materiale. Vgrajujemo jih skladno s predpisanimi standardi. 

Naše elektroinštalacije vedno delujejo brez napak in omogočajo varno, udobno uporabo. Prilagojene so vašim individualnim željam, potrebam in seveda se potrudimo, da jih dobite v okviru svojega proračuna, ki ste ga za elektroinštalacije ali meritve namenili. 

Informativne cene za elektroinštalacije in akcijske ponudbe vam posredujemo po telefonu ali preko e-pošte. Kontaktirajte nas čim prej!

Na naših kontaktih smo dosegljivi za naročila ugodnih elektroinštalacij in vsa dodatna vprašanja, ki jih odpirajo. 

Na podlagi znanja in izkušenj vam bomo svetovali prave rešitve in jih opravili v roku, kvalitetno in skladno z vsemi dogovori. 

Naj se v vašem objektu izvaja prenova elektroinštalacij, ali iščete ugodno ceno za izvajalca, ki bo zanje poskrbel v novogradnji, smo prava izbira

Ne glede na vrsto objekta in zahtevnost del, zagotovimo vam ugodne elektroinštalacije, kjer na račun cene kvaliteta in brezhibno delovanje zagotovo ne trpijo.

To vam bodo potrdile naše mnoge zadovoljne stranke, katerih priporočila si lahko ogledate na naši spletni strani in se prepričate, da smo za ugodne elektroinštalacije na Dolenjskem ter drugje zanesljiva izbira.

Za vse dodatne informacije, če potrebuejte ugodne elektroinštalacije, smo vam na voljo na Dolenjskem in drugje, da projekt izpeljemo strokovno, hitro in za odlično ceno. 

Verjamemo, da imamo najboljšo ponudbo za vas. Oddajte povpraševanje in se prepričajte sami, da poleg ugodne cene za elektroinštalacije s svojim znanjem, izkušnjami in posluhom za stranke poskrbimo še za mnogo več.