Nazaj na seznam zadetkov

Podjetje EKG ELEKTRO KOMUNIKACIJE GORŠEK BORIS GORŠEK S.P. je pravi naslov, ko potrebujete zanesljivega mojstra v Velenju in okolici

Naše podjetje vam pokličite, če potrebujete:

  • izkope z mini bagrom,

  • električne inštalacije

  • in komunikacijske inštalacije,

  • vzpostavitev alarmnega sistema,

  • videonadzor,

  • poleg tega pa tudi vzdrževanje naštetih sistemov.

Povabite nas na informativno srečanje, kjer se lahko podrobneje predstavimo in predvsem spoznamo vaš objekt, ki si ga tudi ogledamo. Ob tem podamo finančni okvir in če se z njem strinjate, ter veste, da smo pravi za vas, pričnemo z načrtovanje svojih del, nabavo materiala ter samo izvedbo.

Električne in komunikacijske inštalacije uredimo za katerikoli objekt, hišo, večstanovanjsko stavbo, poslovno stavbo ali drugo, po vaših željah.

Precizno, zanesljivo, po meri naročnika

To si naše odlike, katerim pa se pridružujejo še diskretnost, odgovornost in zagotavljanje varnosti, saj je še posebej pri električnih inštalacijah zelo pomemben faktor, ki ga ne gre zanemariti.

Stremimo k trajnostno in vzdržljivo opravljenih storitvah, v primeru, da pa se le kaj zalomi poskrbimo tudi za servis, popravilo ali obnovo.

EKG BORIS GORŠEK S.P. je za električne in komunikacijske inštalacije na voljo naročnikom iz Velenja in okolice, tu imamo tudi veliko zadovoljnih strank, ki smo si jih nabrali tekom delovanja in so za nas dobre reference.

Smo vas prepričali, potrebujete več informacij? Bi nas radi spoznali? Ne oklevajte, pokličite nas, podali vam bomo atraktivno ponudbo!