Nazaj na seznam zadetkov

Električne napeljave v stanovanju

Brez električne napeljave si stanovanja ne predstavljamo več, prav tako pa so elektroinštalacije eden od ključnih elementov drugih objektov, ne glede na njihovo namembnost (poslovni, industrijski ...).

Če gradite novogradnjo, boste potrebovali tudi strokovnjaka, ki bo poskrbel za elektroinštalacije. Pri gradnji hiš se izvajajo v dveh fazah, najprej se naredijo grobe elektroinštalacije, v zaključnih fazah pa še fina montaža električnih napeljav, ki vključuje namestitev vtičnic, stikal, svetil ipd.

Električne napeljave smejo izvajati, popravljati in vzdrževati za to usposobljena podjetja oziroma delavci. To je izjemnega pomena, če želimo, da delujejo varno, ekonomično, učinkovito. To morajo po izvedbi oziroma obnovi električne napeljave v stanovanju, hiši ali drugem objektu potrditi tudi meritve elektroinštalacij.

Kaj vse so električne napeljave v stanovanju?

V našem podjetju smo vam na voljo za izvedbo, popravilo oziroma vzdrževanje vseh vrst elektroinštalacij.

Med drugim v električne napeljave sodijo storitve:

  • vezava elektro omaric

  • alarmni sistemi

  • videonadzor

  • montaža stikal, svetil, vtičnic

  • pametne inštalacije oziroma pametne hiše

  • električno talno gretje

Pri svojem delu zaupamo največji kakovosti, saj uporabljamo le najboljše in kvalitetne materiale, s katerimi zagotovimo trajnost in nemoteno delovanje vseh električnih naprav.

Če želite svojemu domu zagotoviti največjo mero udobja, se odločite za nas, zagotavljamo, da vam ne bo žal.

Izvedba električne napeljave v stanovanju je pri nas profesionalna in strokovna

Izvedbo zagotavljamo v novogradnjah, prenove oziroma vzdrževanje in servis električnih napeljav pa največkrat v stanovanjih, ko se adaptirajo. Seveda nas lahko pokličete tudi ob prenovah drugih prostorov, če želite recimo na poslovni objekt dodati alarmni sistem ali montirati videonadzor.

Stranke nas lahko pokličete tudi za menjavo vtičnic, bojlerja, priklop električnih gospodinjskih aparatov.

Ko nam pošljete povpraševanje, se lahko dogovorimo za ogled prostorov, v katerih je potrebno urediti električne napeljave. Naša izkušena ekipa vam bo pripravila načrt, ki bo upošteval vse vaše želje, potrebe in specifike vašega doma.

Po pripravi načrta sledi izvedba električne napeljave v stanovanju, ki jih naši monterji izvedejo natančno in skrbno. Vsak projekt obravnavamo individualno in se vam popolnoma posvetimo. Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, zato s svojim delom zaključimo znotraj zastavljenega časovnega okvirja.

Pretežno delujemo v Osrednji Sloveniji in na Dolenjskem, saj imamo sedež v Grosupljem in vam v teh regijah lahko zagotovimo najhitrejši odzivni čas.

Na nas se lahko obrnete tudi z vsemi vašimi vprašanji in izzivi, saj smo vam na voljo tudi za strokovno svetovanje, kjer za vas poiščemo najbolj optimalne rešitve za vsako situacijo: hitro, zanesljivo in profesionalno.

Poleg tega, da smo hitri, nam lahko popolnoma zaupate, ker imamo strokovna znanja, se redno usposabljamo in se lahko pohvalimo z veliko izkušnjami. Ko oddajte povpraševanje, vam z veseljem predstavimo svoje projekte, reference oziroma pokažemo priporočila, ki smo jih dobili od zadovoljnih strank. Te bodo vedno pohvalile tudi, da za električne napeljave v stanovanjih ponujamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Zagotovite si takšno ponudbo tudi vi in električno napeljavo v stanovanju prepustite nam.