Nazaj na seznam zadetkov

Električne napeljave v stanovanju

Brez električne napeljave si stanovanja ne predstavljamo več, prav tako pa so elektroinštalacije eden od ključnih elementov drugih objektov, ne glede na njihovo namembnost (poslovni, industrijski ...).

Če gradite novogradnjo, boste potrebovali tudi strokovnjaka, ki bo poskrbel za elektroinštalacije. Pri gradnji hiš se izvajajo v dveh fazah, najprej se naredijo grobe elektroinštalacije, v zaključnih fazah pa še fina montaža električnih napeljav, ki vključuje namestitev vtičnic, stikal, svetil ipd.

Električne napeljave smejo izvajati, popravljati in vzdrževati za to usposobljena podjetja oziroma delavci. To je izjemnega pomena, če želimo, da delujejo varno, ekonomično, učinkovito. To morajo po izvedbi oziroma obnovi električne napeljave v stanovanju, hiši ali drugem objektu potrditi tudi meritve elektroinštalacij.

Kaj vse obsegajo elektroinštalacije v hiši

V našem podjetju smo vam na voljo za izvedbo, popravilo oziroma vzdrževanje vseh vrst elektroinštalacij.

Med drugim v električne napeljave sodijo storitve:

  • vezava elektro omaric

  • alarmni sistemi

  • videonadzor

  • montaža stikal, svetil, vtičnic

  • pametne inštalacije oziroma pametne hiše

  • električno talno gretje

Izvedba ali prenova elektroinštalacij v stanovanju

Izvedbo zagotavljamo v novogradnjah, prenove oziroma vzdrževanje in servis električnih napeljav pa največkrat v stanovanjih, ko se adaptirajo. Seveda nas lahko pokličete tudi ob prenovah drugih prostorov, če želite recimo na poslovni objekt dodati alarmni sistem ali montirati videonadzor.

Stranke nas lahko pokličete tudi za menjavo vtičnic, bojlerja, priklop električnih gospodinjskih aparatov.

Ko nam pošljete povpraševanje, se lahko dogovorimo za ogled prostorov, v katerih je potrebno urediti električne napeljave. Pretežno delujemo v Osrednji Sloveniji in na Dolenjskem, saj imamo sedež v Grosupljem in vam v teh regijah lahko zagotovimo najhitrejši odzivni čas.

Poleg tega, da smo hitri, nam lahko popolnoma zaupate, ker imamo strokovna znanja, se redno usposabljamo in se lahko pohvalimo z veliko izkušnjami. Ko oddajte povpraševanje, vam z veseljem predstavimo svoje projekte, reference oziroma pokažemo priporočila, ki smo jih dobili od zadovoljnih strank. Te bodo vedno pohvalile tudi, da za električne napeljave v stanovanjih ponujamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Zagotovite si takšno ponudbo tudi vi.