Nazaj na seznam zadetkov

Inovativno električno talno ogrevanje I-EKO za zunanje in notranje prostore

Če iščete učinkovito in ekonomično električno talno ogrevanje, izberite I-EKO d.o.o. V našem podjetju se trudimo, da ponujamo rešitve, ki so popolne za vas. Želimo si zagotoviti dolgoročno vrhunsko ugodje.

Življenjska doba naših sistemov za električno talno ogrevanje je izjemno dolga, vzdrževanje pa praktično ni potrebno. S sistemom za električno talno ogrevanje prihranite tudi ogromno prostora oziroma imate možnost poljubnega oblikovanja in opremljanja, saj ni radiatorjev.

Zakaj izbrati električno talno ogrevanje I-EKO?

I-EKO inovativno električno talno ogrevanje je primerno za vse vrste talnih oblog oziroma vse izvedbe tal.

Zagotavlja vrhunsko razporeditev toplote po tleh in v prostoru.

Polagamo ga lahko na tla, stene, strope, zunaj in znotraj. Izvedbe je možno kombinirati.

Sistem našega talnega ogrevanja ne potrebuje kurilnice, dimnika, skladišča energentov. Vse vaše prostorske težave so rešene z I-EKO.

Elektroinštalacije niso preobremenjene, saj električno talno ogrevanje I-EKO ne potrebuje visoke priklopne moči. Deluje na 12V. Talno ogrevanje priklopimo na električno omrežje, direktno ali indirektno na obnovljive vire energije ali na akumulatorje.

Želite preverite še več prednosti električnega talnega sistema I-EKO? Kliknite TUKAJ.

Odločite se za električno talno ogrevanje I-EKO in si zagotovite ugodno, enostavno, učinkovito, predvsem pa najbolj udobno ogrevanje

Ne glede na tip in velikost objekta, notranjo ali zunanjo površino, mi vam pomagamo z ogrevalnimi rešitvami, ki so do danes navdušile že mnoge.

Trenutno električno talno ogrevanje I-EKO uporabljajo stranke po celi Sloveniji (reference si oglejte na spletni strani) in prav vse pohvalijo brezhibno delovanje ter varčnost sistema, ki ne zahteva visokih stroškov vzdrževanja. Iščete to tudi vi?

Ne odlašajte in oddajte povpraševanje ter si zagotovite ponudbo, kakršne zlepa drugje ne boste našli.

Pri nas vas za električno talno ogrevanje čaka odlična cena, predvsem pa I-EKO poskrbi, da ste z naložbo dolgo zadovoljni.